vlskrbek Posted September 22, 2018 Share Posted September 22, 2018 Ahoj, nevíte někdo jestli už existuje v prestashopu nějaké pole u produktu, kam by se mohlo něco zapsat a zároveň by to neviděl zákazník? Tj. aby se tato hodnota dala editovat a vidět pouze v backofficu? Nějak jsem ani nepřišel na to jak tuto vlastnost nazvat a nějde mi nic najít. Díky za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 Mohl by to splňovat například tento modul: https://addons.prestashop.com/en/additional-information-product-tab/4892-product-extra-tabs.html Dodatečné informace se ukládají u každého produktu a zobrazují na stránce, ale toto zobrazení by šlo potlačit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlskrbek Posted September 23, 2018 Author Share Posted September 23, 2018 Ano, něco takového. Jen s tím, že se to nesmí zobrazit zákazníkovi tedy ve front officu. Na druhou stranu to už můžu rovnou vytvořit novou vlastnost a pak danou vlastnost potlačit při zobrazení. Takže si myslíš, že nic takového prestashop nemá? Nebo žádný modul, který by toto uměl již neexistuje. Je nutné si to přizpůsobit sám a nebo napsat svůj modul, je to tak? Jde mi hlavně o to, abych nědělal něco co už existuje. Díky za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 Potlačit zobrazování nebude nijak složité. Takže malá úprava toho modulu bude stačit. Možná existuje i podobný modul, který přímo umí označit údaj jako "neveřejný". Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlskrbek Posted September 23, 2018 Author Share Posted September 23, 2018 Ano. Asi bude nejlehčí vzít již existující modul nebo něco a potlačit zobrazení. Díky za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlskrbek Posted September 23, 2018 Author Share Posted September 23, 2018 (edited) OK asi jsem ten modul našel, takže ho už někdo udělal. https://belvg.com/blog/features-visibility-in-prestashop.html Edited September 23, 2018 by vlskrbek (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts