Ivo Kubecka Posted August 30, 2018 Share Posted August 30, 2018 (edited) Dobrý den, zákazník chce aby se v košíku automaticky započítávala sleva dle výše ceny nákupu, např. 10% při nákupu nad 1250 Kč, 15% při nákupu nad 2500 Kč. Mohl by mi někdo poradit jak toho dosáhnout? Klidně i externím pluginem. Díky Edit: Používám Prestashop 1.6.1.19 Edited August 30, 2018 by Ivo Kubecka (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted August 30, 2018 Share Posted August 30, 2018 Pozdravujem. Ak ocakavate pomoc, je dobre napisat ako prve, o aku verziu PrestaShopu sa jedna. Kazda generacia PrestaShopu moze mat odlisne sposoby riesenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted August 30, 2018 Share Posted August 30, 2018 Předpokládám, že takových slev nebude mnoho. Možná nejvíc 5 - 10 až 30%, po 5%. Jako berlička by mohlo pomoct sčítání voucherů. U nich se dá nastavit minimální cena a dají se také kombinovat dohromady. Pro 10% by tedy byl voucher pro ceny od 1250 Kč, pro 15% by byl další voucher se slevou 5% od 2500 Kč atd. Při jejich sečtení by se snad dalo dosáhnout celkové slevy. Nezkoušel jsem. Více voucherů najednou by vypadalo "zajímavě", ale možná by to byl i dobrý tah, takto to ukázat. Každému by došlo, jak je to se slevami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo Kubecka Posted August 30, 2018 Author Share Posted August 30, 2018 tuk66: Díky za odpověď. Tato varianta mě také napadla, ale potom je to celkem krkolomné, když musí zákazník např. pří nákupu nad 20tkc musí naklikat 6 kupónů. Proto bych uvítal nějaké jiné řešení Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted August 30, 2018 Share Posted August 30, 2018 Pokud se nevyplní kód, tak se ty vouchery vloží samy do košíku. Jen je jich víc na faktuře, ale dá se to obrátit i ve výhodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo Kubecka Posted August 30, 2018 Author Share Posted August 30, 2018 Díky za radu. Vypadá to, že to funguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo Kubecka Posted August 31, 2018 Author Share Posted August 31, 2018 Ještě jednou zdravím. Po dnešní konzultaci s klientem jsem byl požádán, zda-li by bylo možné odstranit seznam použitých slev z konečného přehledu a de facto i faktůry, viz. přiložený obrázek. Bohatě by stačilo ponechat akorát výslednou slevu. Předem díky za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts