Jump to content
TomTomTom

Problem z modułem logotypów na stronie głównej

Recommended Posts

Cześć,

Mam problem z modułem poslogo który tworzy mi mixed content ponieważ mam certyfikat ssl to korzystam z linków https a moduł tworzy linki z http.

Proszę o pomoc w znalezieniu metody aby moduł tworzył linki z https.

Załączam moduł do postu.

Bardzo proszę o pomoc.

poslogo.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

najszybciej i najprościej:

 

w pliku logo.tpl

kod:

<img class="img-responsive" src ="{$logo.image}" alt ="{l s='Logo' mod='poslogo'}" />

zmiana na:

<img class="img-responsive" src ="{$logo.image|replace:'http://':'https://'}" alt ="{l s='Logo' mod='poslogo'}" />

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeśli można to mam jeszcze jedno pytanie jak mogę dodać przycisk dodaj do koszyka w szybkim podglądzie produktu?

Lub jak się kliknie w przycisk koszyka na stronie głównej to żeby przenosiło do strony produktu a nie dodawało do koszyka.

Strona:

arabesque.pl

Pozdrawiam.

Tomek.

Edited by TomTomTom
aktuakizacja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More