Jump to content
metacreo

[FREE] (GDPR) Erase Delete User own Account

Recommended Posts

Module allows to user remove own account. Can be used as GDPR add-on.

All WARNINGS can be edited trough standard PS interface. (pre-translated to: EN LT RU IT)

[FOR PS 1.6.1.x only] To correct display on default-bootstrap theme unhook all from right-column or edit module .tpl

userdel.jpg.b53f93a046f6e3e0023bcccd2337611e.jpg

userdel-config.jpg.cabc31740b1bc09f47b0fe1ee3de7bea.jpg

Tested and works on PS [1.6.1.5 - 1.6.1.24] ONLY.

Thanks to "giorgio clima" (IT translations).

userdel.zip   (updated 16.07.2019) Fixed other modules dependence.

Edited by metacreo
module update (see edit history)
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, but got the error in version 1.7.4.2:

500 Server Error

Oops, something went wrong.

Try to refresh this page or feel free to contact us if the problem persists.

Edited by Nedertoys (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 uren geleden, metacreo zei:

module for 1.6.1.x only, a little later I plan adapt it for 1.7

Great! Thanks in adanvce

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank You for this module!
Tested on 1.6.1.22 and works fine, but You need to have product comments module installed.

Cheers!

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, giorgio clima said:

Hi, in Prestashop 1.6.1.5 don't work :( why?????!

Sorry. I do not have telepathic abilities. :)Please provide errors. Switch to debug mode and see errors.
Try new. Updated. Must work without product_comments and mailalerts.
Some fixes improved. $check_product_comment, $check_mailalert_customer_oos.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, metacreo said:

Sorry. I do not have telepathic abilities. :)Please provide errors. Switch to debug mode and see errors.
Try new. Updated. Must work without product_comments and mailalerts.
Some fixes improved. $check_product_comment, $check_mailalert_customer_oos.

 

I updated and now it works correctly, the problem was a conflict with mailalert, thank you so much for your work!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More