en Jump to content
Jhonny

Help with block cart - Modal not working

Recommended Posts

Hi!

My block cart module is not working as it should be. Instead of showing the information in modal it is on all pages. It alo tells me I have 1 product in cart but it is empty.

Any suggestions?

I have already checked tables cart and orders.

 

Issue reminds of https://www.prestashop.com/forums/topic/358677-catalog-mode-not-working-and-site-messed-up/

only thing is that I don't have that module installed as that guy had.

 

The text "Produkten tillagd i din varukorg and text below plus "Det är 1 artikel i din varukorg" and text below should be visible on a popup/modal.

 

 

If I activate catalog mode it disappears BUT when it is off the problem returns...

 

 

Thanks in advance

 

block cart problem.JPG

Edited by Jhonny
More information

Share this post


Link to post
Share on other sites

just reinstall your shopping cart module and enable ajax cart your problem will be fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

There might be some JS. Did you checked the JS error in Google developer console?

Kindly share the site URL so to inspect the issue. You can try reinstalling the module first as mentioned by ican.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2018-08-08 at 12:29 PM, ican said:

just reinstall your shopping cart module and enable ajax cart your problem will be fix.

I havet tried that and deleted cookies, cache.  My theme also have the module block cart.

I Will give it a try again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2018-08-09 at 2:34 PM, Knowband Plugins said:

Hi,

There might be some JS. Did you checked the JS error in Google developer console?

Kindly share the site URL so to inspect the issue. You can try reinstalling the module first as mentioned by ican.

www.plektorium.com

I will check for js errors now.

 

I just reinstalled but no change. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I have checked your website & found that block cart CSS i.e. https://plektorium.com/themes/default-bootstrap/css/modules/blockcart/blockcart.css is not being included which is breaking the UI of the cart block.

Kindly uncombine the CSS from the backend so to check whether this CSS is available on the page OR not.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2018-08-11 at 9:05 AM, Knowband Plugins said:

Hi,

I have checked your website & found that block cart CSS i.e. https://plektorium.com/themes/default-bootstrap/css/modules/blockcart/blockcart.css is not being included which is breaking the UI of the cart block.

Kindly uncombine the CSS from the backend so to check whether this CSS is available on the page OR not.

 

 

Everything under CCC in Preferences -> Performance is Enabled as before. I saw that I don't have blockcart.css though, neither in https://plektorium.com/themes/default-bootstrap/css/modules/blockcart/ or under my theme so I added blockcart.css in those paths from blockart that is located under root module without success.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More