Jump to content
qzelle

Images and pages missing after reinstall

Recommended Posts

My site got hacked and modified or added a bunch of files, so I reinstalled it from the same version. It's 1.1.1.8

http://fractalspin.com

I copied over these files and directories to preserve images and settings:

  • /config/settings.inc.php
  • /img/fractalspin-logo-1424723349.jpg (site logo)
  • /img/s
  • /img/p
  • /modules/themeconfigurator/img/

 

The product images are not showing up, nor are the product pages: http://fractalspin.com/jewelry/44-cat-5-earrings.html

What am I doing wrong?

 

 

Edited by qzelle (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try to regenerate the htaccess. Just save the seo and urls page and it should generate a new one

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep! That worked!

 

Quote

 

Deleting and regenerating the .htaccess file can solve the problem.

In order to do it, delete the .htaccess file from the your root directory on the server using FTP or in cPanel (do not forget to make a backup of the file first) and go to Preferences -> SEO & URLs and scroll down to Set up URLs section. First, set Friendly URL to No and then set it back to Yes:

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More