RKc Posted June 26, 2018 Share Posted June 26, 2018 Zdravím, pokuším se už 3tí den nainstalovat 1.7.3. a bud to zkončí na stránce instalace informace o obchodu a nebo se instaluje a v poslední krok hlásí chybu a musím začít znovu. PHP mám nastaveno na 5.6 tak jak mi radili u Wedosu. Když se pokusím nainstalovat 1.6. tak tam chybí moduly, položky kategorii v menu, no prostě mazec Máte nějakou radu prosím? děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted June 27, 2018 Share Posted June 27, 2018 Zkusil bych to u jiného hostingu. Několik se jich na PrestaShop specializuje a nabízí i vyzkoušení zdarma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanzCZ Posted June 27, 2018 Share Posted June 27, 2018 Zdravím, pokud server splňuje tyto požadavky (https://www.prestashop.com/forums/topic/633857-server-requirements-for-ps-17/), mělo by vše běžet bez problému. U Vás pravděpodobně nesplňuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RKc Posted June 29, 2018 Author Share Posted June 29, 2018 (edited) děkuji za odpovědi ale už jsem tak unavený z presty že jsem dal opencart a vše bez problémů Edited June 29, 2018 by RKc (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts