Jump to content

Προβλημα στην BO παραγγελία


pourouz
 Share

Recommended Posts

Καλησπέρα στο forum.

Πρόσφατα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα κατα τη διάρκεια της δημιουργίας παραγγελίας απο το Back Office. Παραθέτω τα βήματα παρακάτω:

1. Click στο κουμπί "Προσθήκη νεας παραγγελίας" απο το μενού παραγγελίες (ΟΚ)
2. Εύρεση ή Συμπλήρωση στοιχείων πελάτη (ΟΚ)
3. Επιλογή Πελάτη (ΟΚ)
4. Ευρεση προϊόντος απο το search bar (ΟΚ)
5. Click στο κουμπί προσθήκη προϊοντος στο καλάθι (Πρόβλημα)

Σε αυτό το σημείο ενώ θα έπρεπε να εμφανίζοντα τα στοιχεία του προϊόντος το table "customer_cart" αυτά δεν εμφανίζονται πουθενά. Αυτο που συμβαίνει είναι οτι πατώντας το κουμπι "Προσθήκη στο καλάθι", όντως βάζει τα προϊόντα μεσα σε ενα shopping cart και το δημιουργεί κανονικά. Αν κάνω refresh και επιλεξω τον ίδιο πελάτη θα μου δείξει τα εγκαταλελημενα καλάθια του και μπορώ να το διαλεξω κανονικα να εμφανίσει τα προϊόντα στο table "customer_cart" και να συνεχίσω την παραγγελία. Αυτό όμως είναι κουραστικό.

Το περίεργο της υπόθεσης όμως είναι το εξής: Αν ανοιξω το error reporting απο το define.inc.php (define('_PS_MODE_DEV_', true); ) τότε το κουμπι "προσθήκη στο καλάθι" λειτουργεί κανονικά και εμφανιζει τα προϊόντα στον πίνακα!!!

Αν το έχει αντιμετωπίσει ποτέ κανεις αυτο το πρόβλημα ας βοηθήσει! Χρησιμοποιώ έκδοση 1.6.1.2 και Php 5.4 σε περιπτωση που ρωτήσετε. Ευχαριστώ!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλησπέρα,

Τα log files τι λένε για αυτό?

Δοκίμασε να κάνεις το ίδιο σε private - incognito mode χωρίς να έχεις το error reporting ανοιχτό.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλημέρα sanctusmob

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια εγγραφή στο log του presta (Advanced Parameters -> logs). Δοκίμασα και αυτο που είπες για private mode με κλειστό το error reporting αλλά έχει την ίδια συμπεριφορά όπως και πριν.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν βρήκα τίποτα στο Apache log που να αναδυκνειει προβλημα. Νομιζω οτι κάτι τρέχει με τον κωδικα της JS και δεν κάνει .show τα προϊόντα στο table. Ακόμα το ερευνω αλλά δεν βρήσκω κάτι κάπου λάθος και μου ειναι πολύ περιεργο που το προβλημα εμφανιζετε μόνο με απενεργοποιημένο το error reporting

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχεις το minify enable στο performance (Αν το έχεις σε συνδυασμό με το Compress inline JavaScript in HTML ) ? Δοκίμασε να το κάνεις disable.

Γενικός αν έχεις enable στο performance στο CCC (Combine, Compress and Cache)  κάνε δοκιμές. Μην ξεχνάς να κάνεις clear cache σε κάθε αλλαγή.

Το dev mode μπορεί να κάνει disable ότι έχεις στο performance, disable την cache κτλ.

Αλλά κάτι που μπορεί να επηρεάζει τα JS είναι το minify.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Συγγνωμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλα γινοταν χαμος στο eshop και το προβλημα αυτό ερχόταν δευτερευον.

Δυστυχώς όλές οι επιλογές στο CCC είναι απενεργοποιημένες. Επίσης το έχω στο Force Compilation. Έκανα μερικους συνδιασμούς ανοιγοντας καποιες και κλείνοντας κάποιες άλλες αλλά δε διορθώθηκε το πρόβλημα. Άν κάποιος έχει κάποια άλλη ιδέα θα βοηθούσε.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 months later...

Άσχετο με το πρόβλημα (ούτως ή άλλως λύθηκε), εφόσον δουλεύεις με παραγγελίες από το back office ρίξε μια ματιά σε αυτό μήπως σε βοηθάει να γλιτώνεις χρόνο https://addons.prestashop.com/en/registration-ordering-process/27864-create-orders-fast-with-out-email.html ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More