siso86 Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Chcel by som poprosit o pomoc pri riešení problému neodosielajú sa mi vôbec maily zákazníkovi pri jeho registrácií pri objednávkach a ani adminovi o objednávkach v moduloch som nastavil aby sa odosielali na ten a ten mail pri instalacií mi skúsobný mail prisiel, a aj pri posielaní otázok na admina zo strany zákazníka ale inac mi maily nefungujú ani ked dám poslat mail pri stratení hesla do administrácie... neviem ako mám pokračovať prešiel som slovenské aj české fórum skúsil som nejaké rady ale nic sa nepodarilo. hosting mám na www.megahosting.sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted March 27, 2011 Share Posted March 27, 2011 Skusal si cez admin odoslat testovaci e-mail? Skusal si menit nastavenia sposobu odosielania e-mailov systemom?Moze sa tiez jednat o to, ze je problem priamo na serveri a globalne neposiela ziadne e-maily. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karasisi Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 ahoj, mam tiez rovnaky problem - ziadne odosielanie mailov, ani testovací... ak je to serverom ako treba postupovat? dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcsixyz Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Ja som mal taky isty problem, ale som vsetky maily nasiel v záložke SPAM. Viete mi pomocť ako to vyriesit aby to nehadzalo do spamu? Pri instalacii som nastavil gmail učet a pri posielanie na druhy gmail mi to stale hody do spamu. Dakujem za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMDi Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Ja som mal taky isty problem, ale som vsetky maily nasiel v záložke SPAM. Viete mi pomocť ako to vyriesit aby to nehadzalo do spamu? Pri instalacii som nastavil gmail učet a pri posielanie na druhy gmail mi to stale hody do spamu. Dakujem za pomoc over, ci mas ako metodu odosielania SMTP , lebo pokial mas nadalej metodu Mail, tak to ide bez overenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcsixyz Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 SMTP som nevedel nastavit lebo to neslo... nakoniec sa to podarilo. emailovú doménu trebalo nastavit na pop.gmail.com ale to sa nikde nespominalo.. Po dlhom hladaní som to horko tažko vyriešil Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMDi Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 spravne ma byt smtp.gmail.com (server odosielajucej posty) , pop.gmail.com sluzi na prichadzajucu postu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcsixyz Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 E-mailová doména:pop.gmail.com SMTP server:smtp.gmail.com SMTP užívateľ:[email protected] SMTP heslo: Šifrovanie:ŽiadneTLSSSL Port: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMDi Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 toto je v preste? cize blby preklad, lebo ta domena mozno aj staci napisat iba gmail (predpokladam, ze sa jedna cisto iba o nazov serveru) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcsixyz Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Ano presta 1.5.2 ked som tam daval cisto gmail.com alebo hoci co tak mi neposielalo maily. Až v tedy sa to rozbehlo ked som tam dal pop.gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts