Jump to content

Prestashop Product Video, Youtube, Vimeo… Tab Module


Recommended Posts

Prestashop Product Video, Youtube, Vimeo, … Tab Module allow you add/embled video very easily from many source as Youtube, Vimeo, Twitter, Tumblr, DailyMotion, Facebook… to Prestashop Product Detail page.

Benefits

  • Improve engagement and increase conversion on your site based product video
  • Make customer trust for your store

Main Features

  • Allow Upload video from a computer or Emble video from many source source as Youtube, Vimeo, Twitter, Tumblr, DailyMotion, Facebook…
  • Display video in 2 placements: Product Tab or in Popup from Product Detail page in Prestashop
  • Manage Video uploaded/emble from Backoffice in Prestashop
  • Require no technical
  • Multiple languages, multiple store
  • Responsive, Compatible to smart phones and tablets (iOS, Android, Windows).
  • Add/Edit Video from Product Edit page in Backoffice
  • Supported with cross browser

What Sites Can I Embed From?

  • Animoto
  • Blip
  • Cloudup
  • CollegeHumor
  • DailyMotion
  • Facebook
  • Flickr
  • FunnyOrDie.com
  • Hulu
  • TED
  • VideoPress
  • Vimeo
  • Vine
  • WordPress.tv
  • YouTube

Screenshot

05.png.da36757974a189377498b19a74105a62.png

06.png.aa1b0ebff19d4fb2f56a9530f0a42776.png

07.png.5989f7cfdcd278479f292b4fe684d16a.png

 

  • Free downloadFree Download
  • Do not worry, if you need any our support. We are always ready to free work.

Change log

- Compatible to Prestashop 1.7.7+

Edited by tdsoft
update changelog (see edit history)
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, Soyons zen said:

 

HI, you can create on each product your video.!

Hi, Each product have a Video, when you click Edit a Product, you can upload video for THIS product

See picture: 

01_4jcp-8x.png.9e0f048fcae09df5c97ae31bb90ad6fc.png

Edited by tdsoft (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, vkmaxx said:

Is this the same video or video per product?

Each product Have a video of this product, you can upload video for Product when Edit a product

See picture: 

01_4jcp-8x.png.9e0f048fcae09df5c97ae31bb90ad6fc.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, Thanks,

It seems it is a nice module and thank you for posting it.

But I think that chmod 777 for /media folder can be a security issue.

Is just my opinion.

Anyone checked the code in more detail and can post their opinion?

Best regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Thanks for the module. It's not showing the "Live Video" button my product page though. Maybe the hook is not in my theme. How can I manually add the hook or code to get this to work?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
On 18/9/2018 at 4:20 PM, Emilien said:

Very good module.

 

Works good for me, but the button "save" disappear on the product admin page

 

Thanks a lot ;)

It is working as well, can you send some picture for this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 16/7/2018 at 11:35 AM, ajensen27 said:

Thanks for the module. It's not showing the "Live Video" button my product page though. Maybe the hook is not in my theme. How can I manually add the hook or code to get this to work?

Yes, please directly contact us on message in forum. we can help you

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...
On 10/12/2018 at 9:14 PM, MockoB said:

No @tdsoft it unfortunately doesn't work on 1.5. And above is the evidence I posted. It is screenshot of the product tab page.

Yes, module only work since Prestashop 1.6.0.4+

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Hello - I am running 1.7.5.1 and getting a couple strange glitches - after installing the area for saving products has changed, and I do not get a choice for pop-up only tabbed, but it puts the video in a pop-up anyway. I am including screen shots

before:

Before installing:1748364916_Screenshot_2019-03-20ProductMayberrySoapCompany(2).thumb.png.112151a6772f2b383bd161da31e51d67.png

 

 after:     466825918_Screenshot_2019-03-20ProductMayberrySoapCompany(1).thumb.png.7cb82c6005a988358320e4dd21b90ee2.png

 

 

 

978691198_Screenshot_2019-03-20ProductMayberrySoapCompany(3).thumb.png.f16315cf38791985ee37c9c7fa3970eb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...
  • 1 month later...

When enabled, I can't save a new product. The save button not response. I need to disabled first, create a product and save, then enable the module back and embed the video. Can u assist me?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Bo84 said:

When enabled, I can't save a new product. The save button not response. I need to disabled first, create a product and save, then enable the module back and embed the video. Can u assist me?

Please open a ticket in our website. 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Release 1.0.5
- fix duplicate video when choose a combination
- change hookdisplayAfterProductVideoPopup function
- change toolbar_btn in helperlist for fix warning since 1.7.6+
- remove 2 files: font-awesome.css, font-awesome.min.css

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

Hello, I have a problem with this module in presta 1.7.6.3

I have installed the module on the computer and everything works just fine. The problem appears when opening youtube videos on the phone, it goes outside the theme. Do you think you help me on this problem ?

problem.jpg

Update:    I solved the problem. I changed the resolution to the video embed. Thank you

Edited by Viktor2009
I solved the problem. I changed the resolution to the video embed. Thank you (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...
11 hours ago, Fred64640 said:

Hello, after installation impossible to operate your module, in the product impossible to add a video neither in youtube code nor in upload.

hello, sorry for reply later because our local timezone is GMT+7.
we worked from 8h30->17h30 on Monday to Friday.
your request is on night in my local time.
for your issue, can you give us in Private message
1.Admin account + FTP account.
we can check this issue for help you.
If you need any our support. We are always ready to work.
Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, tdsoft said:

bonjour, désolé pour la réponse plus tard car notre fuseau horaire local est GMT + 7.
nous avons travaillé de 8h30 à 17h30 du lundi au vendredi.
votre demande est dans la nuit à mon heure locale.
pour votre problème, pouvez-vous nous donner dans un message privé
1.Compte administrateur + compte FTP.
nous pouvons vérifier ce problème pour vous aider.
Si vous avez besoin de notre assistance. Nous sommes toujours prêts à travailler.
Merci.

 

Hello, you already have me adapt your zoom module but if you want I will send you everything

Frédéric

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Fred64640 said:

 

Hello, you already have me adapt your zoom module but if you want I will send you everything

Frédéric

Yes, we are ready to support it

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, Fred64640 said:

Do you want me to send you all the codes?

Please give us admin + ftp account in private message for check your issues

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 5 weeks later...
On 7/15/2020 at 3:34 PM, visiongold.org said:

Hello i run prestashop 1.6.1.6 i have install module and i see video tab in back office but when i paste embed code and save disappear and also don't show video in product.i make something wrong?Thanks

Please give us admin + ftp account in private message for this issue

our developer can check it for help you

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

I have an Ouch something went wrong error 500 after module installation and everything went out, can't enter to my back office anymore. I just send you a private message with details and a file with the description of the error. Please help!!!

By the way, as Bo84 mentioned before, "link to activate account seems broken" or your message confirmation is not working.

Thanks for your support!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/30/2020 at 10:08 PM, RGuisland said:

I've just fixed the issue and now i can use this great module.

Thx

If you need any our support. We are always ready to work.
Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
On 12/5/2020 at 7:38 PM, visiongold.org said:

Hello i run prestashop 1.6.1.6 i have install module and i see video tab in back office but when i paste embed code and save disappear and also don't show video in product.i make something wrong?Thanks

for your issue, can you give us in private message:
1. admin account + FTP account.
we can check this issue for help you.
If you need any our support. We are always ready to work.
Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Hello,

First of all, please excuse me for my English.

I installed your module (Prestashop 1.7.6.8) and if it works well, it caused a bug: the thumbnails of the product page have disappeared.

I had tried by disabling / uninstalling the module but the problem persisted.

And this problem only appeared on my personal theme so there was a problem only at this level.

Looking at the folders, I saw that the module created an empty product-cover-thumbnails.tpl file (in templates / catalog / _partials /). This file overloaded the default theme file and since it was empty, I didn't have any thumbnails.

By removing it, everything is back to normal.

It could have been a handling problem on my part so in doubt, I deleted this file, reinstalled the module then added a video and the file reappeared with 0 bytes.

However, adding another video does not recreate this file. It was during the very first video that he appeared.

So there you have it, if another person has the same problem, here is the trick to get everything back to normal.

Edited by Novaslash (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/21/2020 at 5:14 PM, Novaslash said:

Hello,

First of all, please excuse me for my English.

I installed your module (Prestashop 1.7.6.8) and if it works well, it caused a bug: the thumbnails of the product page have disappeared.

I had tried by disabling / uninstalling the module but the problem persisted.

And this problem only appeared on my personal theme so there was a problem only at this level.

Looking at the folders, I saw that the module created an empty product-cover-thumbnails.tpl file (in templates / catalog / _partials /). This file overloaded the default theme file and since it was empty, I didn't have any thumbnails.

By removing it, everything is back to normal.

It could have been a handling problem on my part so in doubt, I deleted this file, reinstalled the module then added a video and the file reappeared with 0 bytes.

However, adding another video does not recreate this file. It was during the very first video that he appeared.

So there you have it, if another person has the same problem, here is the trick to get everything back to normal.

for your issue, can you give us in private message:
1. admin account + FTP account.
we can check this issue for help you.
If you need any our support. We are always ready to work.
Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks but my concern was solved by deleting the product-cover-thumbnails.tpl file created by the module adding the very first video (by adding more videos, the problem does not reappear).

Since then, I no longer have the problem.

It was just to warn and help people with similar concerns 😃

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Novaslash said:

Thanks but my concern was solved by deleting the product-cover-thumbnails.tpl file created by the module adding the very first video (by adding more videos, the problem does not reappear).

Since then, I no longer have the problem.

It was just to warn and help people with similar concerns 😃

Our  demo is working as welll, no issue like your site?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Hi tdsoft,

I am using this module and it works like a charm.

 

I need one requirement on this module, once the video upload can we have capture video screenshot and show it on product video tab or module video list tab?

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Riyaj said:

I need one requirement on this module, once the video upload can we have capture video screenshot and show it on product video tab or module video list tab?

>> Our module can not take a picture from MP4 file :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

How to remove tab? I use hook for popup but empty video tab is still there even when i uncheck in admin tab option?

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, dolec said:

How to remove tab? I use hook for popup but empty video tab is still there even when i uncheck in admin tab option?

What is your website?

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Sasni said:

token.PNG

Token is EMPTY.

for your issue, can you give us in private message:
1. admin account + FTP account.
we can check this issue for help you.
If you need any our support. We are always ready to work.
Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i prefer not to give any access i just want to remove video tab from product page in code some tips?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/7/2021 at 6:33 PM, dolec said:

i prefer not to give any access i just want to remove video tab from product page in code some tips?

Please go to Modules > Configure Video tab module,

Unchecked option: Product Tab

from this place: 03_mrnr-jw.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More