Jump to content

traducere modul

uriii007

Recommended Posts

salut
ma poate ajuta cineva ?
nu pot traduce nici un modul.intru in BO traduc ceva la module ami zice actualizare reusita dar nu se traduce nimic si cand intru tot acolo ce am tradus a disparut. la front office a mers. am pus si permisiuni 777 si degeaba
www.magazinusi.ro
multumesc

• 4 weeks later...

........................................

This is the solution from gregyk

- Like was mentioned in one other post it’s problem with Suhosin module, which doesn’t allow to post enough variables in one form – In new file called php.ini you must write this two lines and put php.ini in yoursite/prestashop/admin directory:

suhosin.request.max_vars = 2048
suhosin.post.max_vars = 2048

And that should fix problems with translations not sticking/update not working.

thanks again to gregyk
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

.... are cineva modulul trimite unui prieten si pune o intrebare (traduse ) ..... as avea rugamintea daca le are cineva sa le puna aici pt. ka oricat am incercat nu reusesc sa traduc modulele ...... nici macar in versiunea 1.2

plzzz

:((

• 2 months later...

interesant, ca daca aveai drepturi de scriere pe toate fisierele pe care le cere ar trebui sa mearga
eu am patit asa ca nu mia salvat!! dar dupa acea nu, mai ales dupa ce puneam un modul nou si uitam sa-i dau drept de screire :D ma chinuiam sa traduc si nu se salva :(:(:( dai drept de scriere si incepe din nou :D:D:D asta am patit nu odata :D
bafta

• Create New...