Jump to content
Mreco

Strona nie działa po wyłączeniu modułu

Recommended Posts

Witam. Dzisiaj zainstalowałem moduł który usuwa ID ze stron w sklepie a następnie wyłączyłem go bo coś chciałem sprawdzić., po tym zabiegu strona a nawet panel admina przestał działać. Jak to naprawić? Ewentualnie jak zainstalować-uruchomić ten moduł bez dostępu do panelu admina?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moduł pewnie nadpisał pliki w katalogu override,  włączenie trybu debugowania powinno wskazać co jest błędem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Podejrzewam że ponowne zainstalowanie modułu by pomogło ale nie wiem jak to zrobić bez dostępu do panelu admina. Da się jakoś to zrobić?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mamy coś takiego:

Whoops, looks like something went wrong.

1/1FatalThrowableError in Dispatcher.php line 4:Parse error: syntax error, unexpected ''category_rule'' (T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING), expecting function (T_FUNCTION)

  1. in Dispatcher.php line 4
  2. at PrestaShopAutoload->load('Dispatcher')
  3. at call_user_func(array(object(PrestaShopAutoload), 'load'), 'Dispatcher') in DebugClassLoader.php line 172
  4. at DebugClassLoader->loadClass('Dispatcher')
  5. at spl_autoload_call('Dispatcher') in index.php line 96

Share this post


Link to post
Share on other sites

Usuń ten plik z katalogu override następnie usuń plik class_index.php z katalogu cache.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More