silvianicoleta Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 De cateva zile am probleme la accesarea Import sin meniul Tools.Iata ce imi apare cand dau click pe import .Ma poate ajuta cineva sa imi dau seama de la ce se intampla ? Celelalte optiuni din meniu functioneaza perfect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Intra in config/config.ini si sterge linia @ini_set('display_errors', 'off');Pe urma fa un screen cu eroarea pe care ti-o va da cand intri la Import. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvianicoleta Posted September 27, 2010 Author Share Posted September 27, 2010 Am rezolvat. Cineva a adaugat o linie si a uitat sa inchida o paranteza. Mersi pentru ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diasomie Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 M-ai bagat in ceata..Cine a adugat si unde a adaugat? La cod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvianicoleta Posted October 28, 2010 Author Share Posted October 28, 2010 da, patronul firmei si-a bagat nasul prin liniile de cod din tabs/AdminImport.php si a vrut sa mai adauge un camp. Dar s-a razgandit si a sters linia, numai ca a uitat sa stearga o paranteza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts