kucu 0 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ahojte, maily sa riešili už mnohokrát, ale nenašiel som vhodné riešenie v archíve.Jedná sa o problém s mailom, ktorý dostane užívateľ.Registračný mail je v poriadku, kde správne uvedie meno aj prihlasovacie údaje. Problém je však s order_conf mailom, kde síce napíše správne meno aj číslo objednávky, ale všetky ďalšie čísla hodí v premenných.Produkty celkom {total_items} Zľavy / kupóny {total_discounts} Darčekové balenie {total_wrapping} Poštovné {total_shipping} Spolu k úhrade 81,95 €Zaujímavé že spolu k úhrade je v poriadku. Predpokladám že mu tie premenné nesedia a preto tam nehodí výsledok.Pýtam sa však že kde zistím ako ich mám zmeniť. Ďakujem za každú odpoveď.. Share this post Link to post Share on other sites
kucu 0 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ešte som čítal že je to vecou slovenčiny, no skúsil som dať poslednú verziu a nepomohlo. Share this post Link to post Share on other sites
kucu 0 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 {foreach from=$virtualProducts item=product} {$product.name} {if isset($product.deadline)} expires on {$product.deadline} {/if} {if isset($product.downloadable)} downloadable {$product.downloadable} times {/if}{/foreach} Je tam tento tpl súbor, no nie sú tam tie premenné.. fakt neviem kde mám ešte hladať. Share this post Link to post Share on other sites
kucu 0 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Nestretol sa s tým nikto? Share this post Link to post Share on other sites
kucu 0 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Tak na anglickom fore to riešili tiež, no bez výsledku, čo ale znamená, že mail zákazníkovy s informáciami o objednávke nefunguje..Je tu niekto komu ten mail ide? Viem poslať akurát mail Odoslané, a že sa objednávka pripravuje, ale žiadne info.Aký postup máte vy?1. Klient sa registruje2. naplní košík3. Objedná tovar-1. Poslem mu ze sa tovar pripravuje a ze sme obdrzali objednavku číslo xy.2. Potom tovar pošlem, on dostane mail že mu bol tovar z obj. č. xy poslaný.To je vsio, nevie však kolko bude platiť, musí sa pozrieť na stránku do profilu... Alebo si budem robiť vlastné maily a nič mu systém posielať nebude. Share this post Link to post Share on other sites
Recommended Posts