(ÇÖZÜLDÜ) SİTE GÖZÜKMÜYOR VE BEYAZ SAYFA SORUNU - Kurulum, Ayar ve Güncelleme - PrestaShop

Jump to content

Photo

(ÇÖZÜLDÜ) SİTE GÖZÜKMÜYOR VE BEYAZ SAYFA SORUNU

#1

Posted 02 September 2010 - 04:02 PM

volkitoo

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 Active Posts
kurulumu tamamladım.admin kısmı çalışıyor ama siteye girdiğim zaman beyaz sayfa çıkıyor

#2

Posted 02 September 2010 - 07:17 PM

Presta-TR

    PrestaShop Addict

  • Members
  • PipPipPip
  • 673 Active Posts
PHP ve MySQL sürümünü kontrol ediniz

#3

Posted 02 September 2010 - 07:56 PM

ugur onur

    PrestaShop Apprentice

  • Moderators
  • 440 Active Posts
Ana dizinde init.php sayfasinda 80 satirda asagidakine benzer bir kod gorceksin. O kodu benim yazdigim ile degistir. Ama init.php sayfasinin orijinalinin yedegini al once. Muhtemelen duzelecektir..


Satir 80 de:

$ps_language = new Language(intval($cookie->id_lang));    setlocale(LC_COLLATE, strtolower($ps_language->iso_code).'_'.strtoupper($ps_language->iso_code).'.UTF-8');    //setlocale(LC_CTYPE, strtolower($ps_language->iso_code).'_'.strtoupper($ps_language->iso_code).'.UTF-8');    setlocale(LC_CTYPE, 'en_EN.UTF-8');    setlocale(LC_NUMERIC, 'en_EN.UTF-8');


kolay gelsin

#4

Posted 03 September 2010 - 06:44 AM

volkitoo

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 Active Posts
Satir 80 de buna benzer bir kod yok 70 de var değiştim olmadı.

Sunucu şirketi mail yollamıs hata kodu bu arkadaşlar " temanız ile ilgili bir problem yaşıyor olabilirsiniz. " diyor

Warning: include(D:\inetpub\mamamiatr.com\www/tools/smarty/compile\%9^397^397DE1B2%%header.tpl.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in D:\inetpub\mamamiatr.com\www\tools\smarty\Smarty.class.php on line 1259

Warning: include(D:\inetpub\mamamiatr.com\www/tools/smarty/compile\%9^397^397DE1B2%%header.tpl.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in D:\inetpub\mamamiatr.com\www\tools\smarty\Smarty.class.php on line 1259

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'D:\inetpub\mamamiatr.com\www/tools/smarty/compile\%9^397^397DE1B2%%header.tpl.php' for inclusion (include_path='.;./includes;./pear') in D:\inetpub\mamamiatr.com\www\tools\smarty\Smarty.class.php on line 1259

Warning: include(D:\inetpub\mamamiatr.com\www/tools/smarty/compile\%^AAA^AAA025BA%%index.tpl.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in D:\inetpub\mamamiatr.com\www\tools\smarty\Smarty.class.php on line 1259

Warning: include(D:\inetpub\mamamiatr.com\www/tools/smarty/compile\%^AAA^AAA025BA%%index.tpl.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in D:\inetpub\mamamiatr.com\www\tools\smarty\Smarty.class.php on line 1259

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'D:\inetpub\mamamiatr.com\www/tools/smarty/compile\%^AAA^AAA025BA%%index.tpl.php' for inclusion (include_path='.;./includes;./pear') in D:\inetpub\mamamiatr.com\www\tools\smarty\Smarty.class.php on line 1259

Warning: include(D:\inetpub\mamamiatr.com\www/tools/smarty/compile\%^C0C^C0CED563%%footer.tpl.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in D:\inetpub\mamamiatr.com\www\tools\smarty\Smarty.class.php on line 1259

Warning: include(D:\inetpub\mamamiatr.com\www/tools/smarty/compile\%^C0C^C0CED563%%footer.tpl.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in D:\inetpub\mamamiatr.com\www\tools\smarty\Smarty.class.php on line 1259

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'D:\inetpub\mamamiatr.com\www/tools/smarty/compile\%^C0C^C0CED563%%footer.tpl.php' for inclusion (include_path='.;./includes;./pear') in D:\inetpub\mamamiatr.com\www\tools\smarty\Smarty.class.php on line 1259

#5

Posted 03 September 2010 - 10:02 AM

Presta-TR

    PrestaShop Addict

  • Members
  • PipPipPip
  • 673 Active Posts
orjinal tema ile deneyip tekrar buradan yazın..

#6

Posted 03 September 2010 - 11:03 AM

volkitoo

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 Active Posts
orjinal tema derken ? direk indirdiğim dosyaları servıra attım .

Orjinal temayı nasıl uygulayabilirim acaba ?

#7

Posted 03 September 2010 - 12:01 PM

Presta-TR

    PrestaShop Addict

  • Members
  • PipPipPip
  • 673 Active Posts
dosyanın içinde bulunan prestashop temasıdır onda da hata veriyorsa hostinginiz ile alakalı (veya gerekli bileşenlerden birisi) bir problem var demektir.
prestanın içinde bulunan sistem gereksinimlerini hostinginize bildirip uyumu kontrol ettirin.

#8

Posted 03 September 2010 - 01:19 PM

ugur onur

    PrestaShop Apprentice

  • Moderators
  • 440 Active Posts

orjinal tema derken ? direk indirdiğim dosyaları servıra attım .

Orjinal temayı nasıl uygulayabilirim acaba ?




Kurulum aşamasında yazma yetkisi verilmesi gereken tüm dosyalara gerekli izinleri verdin mi? Yani tools/smarty/compile dosyasinin yazmai izni (CHMOD 777) mi?

#9

Posted 03 September 2010 - 07:08 PM

volkitoo

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 Active Posts
Evet tools klasörüne yazma izniyle alakalıymış teşekkur ederim şu an için düzeldi

#10

Posted 03 September 2010 - 07:11 PM

ugur onur

    PrestaShop Apprentice

  • Moderators
  • 440 Active Posts
Rica ederim, benim için bir zevkti.. :-)

#11

Posted 03 September 2010 - 07:13 PM

ugur onur

    PrestaShop Apprentice

  • Moderators
  • 440 Active Posts
Rica etsem başlığı şu şekilde degıstirebilir misiniz..

(ÇÖZÜLDÜ) SİTE GÖZÜKMÜYOR VE BEYAZ SAYFA SORUNU

Teşekkürler

#12

Posted 08 October 2010 - 06:59 AM

ayhansari

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 Active Posts
ugur onur supersin kod icin tesekkurler ayni sorunla karsilastim 2 dk sürmedi nette konuyu gördüm dediğinizi aynen uyguladım ve düzeldi tekrar tşk :)

#13

Posted 10 October 2010 - 07:02 PM

ugur onur

    PrestaShop Apprentice

  • Moderators
  • 440 Active Posts
Sende sağolasın Ayhan Kardeşim...

#14

Posted 24 October 2010 - 08:45 AM

kenan27

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 Active Posts
UGUR ONUR KARDESIM KOD ICIN TSK EDERIM BENIMDE SORUN AYNIYDI FAKAT COZULDU SAYENDE ALLAH RAZI olsun senden

#15

Posted 24 October 2010 - 09:12 AM

ugur onur

    PrestaShop Apprentice

  • Moderators
  • 440 Active Posts
Allah hepimizden razı olsun.. Amin...

iyi çalışmalar...

#16

Posted 20 November 2010 - 07:45 PM

cancskn

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 Active Posts
Arkadaşlar aynı konuda ben de sorun yaşıyorum
Web sunucusu
cpsrvd 11.28.45
MySQL istemci sürümü: 4.1.22
PHP uzantısı: mysql

fakat localde kurduğum aman hiç bir sorun olmadan çalışıyor.
Apache/2.2.14 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8l mod_autoindex_color PHP/5.3.1 mod_apreq2-20090110/2.7.1 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.1
MySQL istemci sürümü: 5.1.41
PHP uzantısı: mysqli

sebebi nedir acaba?

#17

Posted 20 November 2010 - 08:57 PM

Presta-TR

    PrestaShop Addict

  • Members
  • PipPipPip
  • 673 Active Posts
mysql versiyonun presta için gerekli olandan düşük mySQL 5+ olmalı

#18

Posted 20 March 2012 - 05:50 PM

sessizliginsesi

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 Active Posts

Ana dizinde init.php sayfasinda 80 satirda asagidakine benzer bir kod gorceksin. O kodu benim yazdigim ile degistir. Ama init.php sayfasinin orijinalinin yedegini al once. Muhtemelen duzelecektir..


Satir 80 de:

$ps_language = new Language(intval($cookie->id_lang));
	setlocale(LC_COLLATE, strtolower($ps_language->iso_code).'_'.strtoupper($ps_language->iso_code).'.UTF-8');
	//setlocale(LC_CTYPE, strtolower($ps_language->iso_code).'_'.strtoupper($ps_language->iso_code).'.UTF-8');
	setlocale(LC_CTYPE, 'en_EN.UTF-8');
	setlocale(LC_NUMERIC, 'en_EN.UTF-8');


kolay gelsin

Tesekkür ederim aynı sorun bende de vardı düzeldi sayende

#19

Posted 08 June 2012 - 08:37 AM

ugur onur

    PrestaShop Apprentice

  • Moderators
  • 440 Active Posts
Teşekkür eden tüm arkadaşlar, bende sizlere teşekkür ederim.. Allah sizlerden de razı olsun...

#20

Posted 29 May 2013 - 10:41 AM

emr80

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 Active Posts
Arkadaşlar benim aynı sorunum var tool dosyası 777 init. php de öyle bir satır yok, bir el atın blue hosting kullanıyorum neyden kaynaklı olabilir


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to use our cookies.     Learn more