DanAndrei Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Stie cineva cum sa adaug un text list selectabil in personalizarea produsului? Sau butoane radio selectabile (doar unul sa fie selectabil din 3)Multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Sa pui un text list sau niste butoane radio pe pagina produsului e usor, ce e greu e sa si faca ceva butoanele alea Tu ce vrei sa faca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanAndrei Posted August 25, 2010 Author Share Posted August 25, 2010 Vreau sa se poata selecta font-ul care v-a trebuii sa il folosesc pentru personalizarea produsului.Astfel, (de ex.) clientul isi scrie textul care vine personalizat pe produs si are de ales din urmatoarele font-uri: Arial, Times, Tahoma. Isi alege font-ul iar eu am sa ii personalizez produsul cu textul respectiv scris cu font-ul ales. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 eu iti recomand asa:intri in pagina produsului in admin si la combinations adaugi lista de fonturi (te joci cu atributele putin)astfel incat oamenii pot selecta dintr-un dropdown ce font sa cumpere pentru fiecare produsapoi in tabul customization personalizezi produsul sa aibe un camp text obligatoriu--------nu stiu daca am explicat prea bine... daca ai nelamuriri intrebi aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanAndrei Posted September 29, 2010 Author Share Posted September 29, 2010 Din pacate nu prea merge.Acum am observat ca nu imi arata fotul ales ce le insireaza pe toate acolo.Culoarea imi apare ok dar imi trece toate fonturile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanAndrei Posted October 3, 2010 Author Share Posted October 3, 2010 OK, mi-am dat seama cum sa fac.Multumesc.Adaug culoarea Alb cu fontul standard, apoi adaug culoarea alb cu fontul Militar si tot asa.Am nevoie de un chinez acum ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts