Cipo Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Buna tuturor,Problema mea seamana cu ce am citi pe forum, dar prezonta o particularitate. M-am jucat cu unele theme, iar cand am revenit pe tema default( default pentru mine) am constatat ca footer-ul a ramas de la tema anterioara. Am verificat blockvariouslinks - este totul ok aici, in sensul ca este cel modificat de mine, dar - in continuare imi apare - cu titlul temei anterioare. AM dat vina pe cache-uri, nici de aici nu este. daca sterg variouslinks dispare informatia din footer. Unde pot edita •Terms and conditions of use•About us•Contact usTheme for PrestaShop™ Version toate acestea imi apar in footer-ul paginilor si nu reusesc sa-l editez...Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Salut cipo, cred ca ai rezolvat pana acum ca deja e vechi postul, eu mai uitam in config/smarty.config.inc.php $smarty->force_compile = false; iar template-ul nu isi facea refreshcare a fost problema pana la urma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipo Posted September 19, 2010 Author Share Posted September 19, 2010 Hello,Inca este zona crepusculara ce s-a intamplat, dar am sters tot din /tools/compile, mai putin index.php, force_compile=false (cum ai mentionat si tu), clear cache si la browser.... si tot n-a mers... Am restartat serverul web si totul a reintrat in normal. Dar e o ciudatenie pe undeva.Ti-am trimis si un PM. Te-ai uitat peste el? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 mai trimite-mi odata te rog - am raspuns la unul dar am facut curat si acum nu mai am nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petru Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Daca am inteles bine problema ta, raspunsul ar fi- in module, configureaza "footer links block"- campul "Theme for PrestaShop™ Version" il editezi in blockvariouslink.tplMai departe, fiecare pagina in parte o editezi in Tools/CMSSper ca ti-am fost de ajutor,Petru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts