ibrahim038 Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Arkadaşlar merhaba; 2 gün önce açmış olduğum şu https://www.prestashop.com/forums/topic/664981-siteme-sürekli-mesaj-geliyor-ne-yapmalıyımsaldırı-var/ sorun çözülmeden başka sorun ile karşılaştım. Bu sorunla bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Bugün sitemi kontrol ederken binlerce ziyaretci ve binlerce müşteri sepeti açıldığını gördüm. Üstelik tek bir ip olmasına rağmen sistem binlerce ziyaretçi gösteriyor. Alışveriş sepetinden takip ettiğim kadarıyla saat 18:00 da başladı ve 21:30 a kadar devam etti. cpanelden CPU kontrol ettim ve yuzde 45-50 civarında seyir etti. Ne yapmalım. Site için o kadar emek verdim. Tam meyvesini yiyeceğim derken bu sorunlarla karşılaşıyorum. Lütfen yardım edin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 arama motorlarının botları yapıyor bunu ara sıra , siteyi tararken oluyor , hepsi farklı ip adresimi yoksa aynı ip adresimi ? önemli olan bu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibrahim038 Posted February 28, 2018 Author Share Posted February 28, 2018 (edited) Merhaba Safa Bey; Örneğin 57 ziyaretçi gösteriyor. İp adreslerine baktığımda 3-4 farklı ip adresi var. Ancak 2-3 tanesi onlarca sıralanmış şekilde gözüküyor. Edited February 28, 2018 by ibrahim038 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts