en Jump to content
Attila

Nem jelenek meg a képek 1.7.2.0

Recommended Posts

Sziasztok!

Többször is installáltam a presta 1.7.2.4 verziót, illetve az 1.7.3.0. és 1.7.2.0 -t is,de mindegyiknél ugyan az a hiba: a képek nem jelennek meg sem a demo sem az új termékek esetében. Admin felületen minden rendben, látszanak a kis ikonok.

 

a webáruház itt érhető el: http://biztonsagkiraly.hu/

Share this post


Link to post
Share on other sites

kikapcsoltam a SEO barát url-t és most megjelennek a képek.

ez így normális, vagy van valami rendszer beállítási hiba hogy azzal nem megy?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Látom.

Írj a szolgáltatódnak, hogy a mod-rewrite nem működik megfelelően. Ha értetlenkednek akkor mondd meg, hogy kikapcsolt rewrite url-nél jók a képek:

http://biztonsagkiraly.hu/img/p/7/7-large_default.jpg

bekapcsoltnál meg lehal:

http://biztonsagkiraly.hu/7-home_default/blouse.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma már ne üzemeltess seo barát URL nélkül oldalt. Ha meg a szolgáltatód hárít akkor gyere át hozzánk vagy menj egy normális szolgáltatóhoz... ha ez most így az elején ekkora probléma akkor hidd el nekem, hogy később csak jobban meg fogod szívni.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

A Google nem fogja szeretni ha az oldal url-jét nem tudja keresőoptimalizációs szempontból elemezni, vizsgálni és indexbe tenni. Tehát SEO-ban lesz nehezebb érvényesülni. Ezen kívül - meg azon kívül hogy ciki - technikai hátránya nincs (tehát ettől még lehet regisztrálni, rendelni, stb.).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Írtam a szolgáltatónak, hogy állítsa a rewrite-ot, erre ezt a választ kaptam:

"Nézze, a szerveren a mod_rewrite elérhető. Nem a mi feladatunk jó .htaccess fájlt produkálni az oldalakhoz. Több ezer oldal (többek között wordpress, joomla, drupal rendszerek) működnek SEO-s / rövid url-el, így a prestashop-nak is kell működnie, ha jól a rewrite szabály."

Egy másik prestashopról átmásoltam a .htaccess filet, és most megjelennek a képek, nem tudom hogy a frissen telepített presta miért nem tud rendes .htaccest generálni. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×