simberak Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 Zdravíčko, mohl by mi prosím někdo pomoci s problémem, který jsem našel? Importuji zboží každý den od dodavatele. Seřadil jsem produkty v kategorii podle sebe. Když se přidá nový produkt/y, tak nedostanou pozici v kategorii až jako poslední, ale jede se od začátku (respektive od pozice 2). Tudíž se nové produkty mísí s těmi prvními, namísto aby byly zařazeny na poslední místa v kategorii. A navíc se duplikují pozice. Pro příklad: V kategorii je 333 produktů. Když přibyde nový, nedostane pozici číslo 334, ale pozici 2, další nový produkt dostane pozici 3, a tak dále. Pomohl by někdo s tím, co udělat, co opravit, nebo jen zjistit, proč se to takto chová? Někde jsem četl, že může být rozbitý product position index. Buhžel jsem ten topic již nedohledal V příloze je obrázek nových produktů, které dostávájí duplikátní pozice od začátku. PS verze: 1.6.1.15 PS nastavení: Konfigurace -> Produkty: Stránkování - Výchozí řazení podle: Pozice uvnitře kategorie, Výchozí způsob řazení: Vzestupně. Děkuji moc za pomoc, Daniel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts