fishmaker Posted September 27, 2017 Share Posted September 27, 2017 (edited) Zdravím, potřeboval bych poradit s vyhledáváním na Prestashopu 1.6.17 v názvu rozlišujeme hodinky na SWISS MADE a NO SWISS....bohužel ať zadám jedno nebo druhé...vždy to vypíše všechny dohromady... https://trussardi-shop.cz/tmsearch?orderby=position&orderway=desc&search_categories=287&search_query=Swiss+Made produkty mám zaindexovaný, obnovuju index automaticky CRONem, ručně jsem ho zkoušel taky...dokonce jsem vymazal slovo "NO" z blacklistu, ale pořád se mi nedaří ještě jsem koukal, že tam sice mám stále minimální délka slova = 3 .... ale i tak nerozumím proč SWISS MADE aspoň neprofiltruje :/ Díky za rady Edited September 27, 2017 by fishmaker (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 28, 2017 Share Posted September 28, 2017 PrestaShop nevyhledává výrazy. Při zadání rozdělí vše na klíčová slova a pak najde všechny výsledky. Nikoliv průnik. Takže hledá produkty, které indexují SWISS nebo MADE. NO z toho kvůli dvoum znakům úplně vypadne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishmaker Posted March 7, 2018 Author Share Posted March 7, 2018 Nakonec vyřešeno doplněním vlastnosti SWISS MADE a NO SWISS...a v menu odkazujeme na kategorii + vlastnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts