Jump to content
lelek91

Moduły nie wyświetlają się na liście modułów w panelu administratora [PrestaShop 1.7.1.2]

Recommended Posts

Mam taki problem, że na liście modułów w panelu administratora, nie wyświetlają mi się żadne moduły. Wersja prestashop to 1.7.1.2, używam szablonu digitalplug w wersji 1.0.1. Wersja PHP to 7.0.19. Załączam zrzuty ekranu na których widać, jak wyświetla mi się to w panelu administratora post-1331025-0-79634600-1506340649_thumb.png i zrzut bazy danych post-1331025-0-96863600-1506340660_thumb.png na którym widać, że moduły znajdują się w sklepie. Proszę o informację, czy miał ktoś taki problem i jak go rozwiązać. Pozdrawiam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A wiesz, że już jest wersja 1.7.2.2

Już trochę mniej beta.

Tak, wiem, jednak jak chciałem zaktualizować to wywaliło mi błąd. Nie pamiętam już jaki.

Edited by lelek91 (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

A to poważny sklep czy tylko testowy?

Może zainstaluj na nowo najnowszą wersję skoro nie da się zaktualizować.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More