[email protected] Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Witam serdecznie Proszę o poradę ponieważ od kilku dni nie mogę rozwiązać problemu, jestem laikiem dopiero miesiąc czasu testuje prestę. 1. Jak zmienić Linki w bloku Twoje Konto wyświetlanego w stopce chodzi mi głównie o usunięcie linkuMoje Pokwitowania - Korekty Płatności. ? Jak wyłączyć Moje Pokwitowania - Korekty Płatności w panelu klienta aby nie widział tej pozycji ? 2. Jak wyłączyć zdjęcie i opis do kategorii i podkategorii? 3. W jaki sposób rozwinąć kategorię w lewym bocznym pasku tak aby rozwinięta była tylko główna kategoria i jej pierwsze podkategorie ? 4. Jak zatwierdzimy zwrot towaru klienta i można wydrukować formularz zwrotu to na formularzu pojawia się treść która nie jest zgodna z polskim prawem, jak i gdzie tą treść można edytować w tłumaczeniach tego nie znalazłem."Jeśli nie są spełnione następujące warunki, zastrzegamy sobie prawo do nieprzyjęcia przesyłki i/lub zwrotu pieniędzy: Prosimy o podanie tego numeru zwrotu na twoim opakowaniu zwrotnym: 1 Wszystkie produkty muszą być zwrócone w oryginalnym opakowaniu, nieużywanym stanie i bez uszkodzeń. Prosimy wydrukować ten dokument i umieścić go w paczce. Paczka powinna zostać wysłana na poniższy adres:" 5. Najbardziej banalne chyba pytanie, w jaki sposób dodać blok po lewej stronie strony tuż pod kategoriami ? Pozdrawiam i dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Witam, zapoznaj się z regulaminem forum https://www.prestashop.com/forums/topic/257855-regulamin-forum-prestashop/ Szczególnie z zapisem 1 temat = 1 zagadnienie lub 1 pytanie - Jeżeli masz więcej pytań, otwórz więcej nowych tematów! - Nie zadawaj pytania w wątku, który zajmuje się innym tematem. Otwórz nowy wątek, nie ma w tym nic złego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts