Jump to content
  • 0
ilvsportfoto

Main website prestasho.com redirect to polish or german instead of english bug?

Question

Hy,

 

I needed to enter the forum to seek some answers regarding prestashop 1.6.

 

But when trying to enter on the .com domain, before logging in, it goes to polish (pl) language or at a new load to german one.  :unsure:

 

I think it is a temporary bug or some ip problems?

 

I tried on chrome and firefox with clearing cache and temporary files to be sure.

 

Then, i logged in and it seems that remains in english here.

 

Should i do something else (even that i don't see what can i do regarding that)?

 

Thanks

post-1439076-0-60638100-1505055652_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi, on any prestashop.com page scroll all the way to the bottom there you can select language.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

:-)

 

I did that at that time but it went to eng just for that page. All other links were directing to the polish website.

And when entering again in new tab went to german.

 

For now, i see it is stabilized at english. Maybe because i'm in the forum.

 

It is solved for now.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More