Jump to content
RobbieT

Block Advertising doesn't work.

Recommended Posts

Hi.

I want to use the block advertising to show that I ship for free.
So I've created an image and when i upload this, it isn't showing in the front, or back office.

I really have no idea what is going wrong.

Can someone help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone?

this is really important.

Or is there any other way I can place a picture in the left or right column??

Share this post


Link to post
Share on other sites

What's the address of your site?

Is the module installed? is it hooked to the right spot (left or right column)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The adress is; www.thatone.nl/prestashop (A test site at the moment).

The module is installed and hooked to the left column.

Share this post


Link to post
Share on other sites

unbelievable....I never thought of that...I am using firefox with addblock! When i switch it off...i can see everything :D..
Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More