Jump to content

Recommended Posts

hallo iedereen, 

 

Ik heb een probleem met het top menu. Er zijn 5 categorieën maar de 5 categorie staat alleen op de tweede lijn (foto in bijlage). Is er een mogelijkheid dat ik alle categorieën op 1 lijn krijg? 

 

met vriendelijke groeten

brecht verhelst

post-1408727-0-12787800-1503512833_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste Brecht,

 

Er zijn 2 opties:

- De naam van je links korter maken

- De stijl van het menu aanpassen waardoor de menu items kleiner worden. (Wat ingewikkelder. Dat moet in je css code van je webshop aanpassen.)

 

Op welke domeinnaam is je website in te zien? Dan kan ik kijken wat je moet aanpassen voor de stijl van het menu.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste Peter, 

 

De site is dentus.be, op de tweede lijn staat 'contact' alleen maar zou die op dezelfde lijn willen hebben als de rest van de categorieën in het menu. 

 

met vriendelijke groeten

brecht 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste Brecht,

 

Kan je mijn ip adres toevoegen aan je site zodat ik hem kan inzien in onderhoudsmodus? Ik heb mijn IP in een privé bericht aan je gestuurd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste Brecht,

 

Als je in je stijlsheet theme.css te vinden met ftp met /themes/classic/assets/css/theme.css

 

Dit:

#header .header-top a[data-depth="0"] {
    color: #7a7a7a;
    text-transform: uppercase;
}

vervangt door

#header .header-top a[data-depth="0"] {
    color: #7a7a7a;
    text-transform: uppercase;
    font-size: 15px;
}

Zou het opgelost moeten zijn.

 

Maak even voor de zekerheid een backup van te voren van het bestand theme.css voordat je het aanpast,

 

Succes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

beste peter 

 

de menu is nu ok maar de rest van de pagina is nu van verkeerd formaat? 

 

met vriendelijke groeten

Brecht Verhelst 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste Brecht,

 

Bij mij lijkt het wel goed te gaan. Hebt je al Ctrl +  F5 gedaan om je browser cache te legen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste Peter, 

 

Ja maar krijg nog steeds een verkeerde footer, titel boven de slider en de slider foto's zijn ook verkeerd. 

 

met vriendelijke groeten

brecht Verhelst

Share this post


Link to post
Share on other sites

Misschien het je per ongeluk een stukje css code verwijderd met het aanpassen.

 

Voor je slider. Heb je daarvoor de juiste plaatjes formaat aangehouden? Dat lijkt daar namelijk het probleem te zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Misschien het je per ongeluk een stukje css code verwijderd met het aanpassen.

 

Zet de backup eens terug van de stijlsheet die je veranderd hebt.

 

Voor je slider. Heb je daarvoor de juiste plaatjes formaat aangehouden? Dat lijkt daar namelijk het probleem te zijn.

 

 

Daar staan vaste maten voor de breedte en hoogte  aangegeven in de slider module. Als je daar niet aan houdt klopt de slider niet meer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste Peter,

 

Heb het nog eens opnieuw geprobeerd en het is gelukt. super bedankt! 

Als je het niet erg vindt zou ik je nog twee kleine vragen stellen? 

1. Onderaan de pagina heb je het woord 'creditnota's' onder 'uw account', hoe kan ik dit woord (creditnota's) verwijderen? 

2. Helemaal in de footer van de pagina staat powered by prestashop, ik heb dit proberen veranderen maar krijg altijd een blanke pagina als ik dit doe hoe komt dit? 

 

Super bedankt voor al de hulp!!! 

 

met vriendelijke groeten

Brecht Verhelst 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste Peter,

 

Heb het nog eens opnieuw geprobeerd en het is gelukt. super bedankt! 

Als je het niet erg vindt zou ik je nog twee kleine vragen stellen? 

1. Onderaan de pagina heb je het woord 'creditnota's' onder 'uw account', hoe kan ik dit woord (creditnota's) verwijderen? 

2. Helemaal in de footer van de pagina staat powered by prestashop, ik heb dit proberen veranderen maar krijg altijd een blanke pagina als ik dit doe hoe komt dit? 

 

Super bedankt voor al de hulp!!! 

 

met vriendelijke groeten

Brecht Verhelst 

 

1) Dat zit waarschijnlijk in de myaccount module. Als het goed is kan je dat daar uitzetten.

2) Dat kan ik helaas niet zien. In de logs van je website bij je hosting partij kan je misschien nagaan wat de fout is.

 

Kan je deze Post op solved zetten? Alvast bedankt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More