Jump to content

"Matrice" free theme prestashop 1.3 & 1.4


Recommended Posts


copy of the original fix message:
"same problem here – prestashop 1.4.0.17 , matrice theme updated for 1.4
solved by deliting line 207 from ajax-cart.js – now it works good
second problem: when I try to delete a product from the cart it goes to a blank page – you may have this problem too
Need help with this one!!"


Nothing, the same problem persists... only word "Cart" and product counter without "VIEW" word.

Please anybody solve the problem with AJAX cart. It so glitch with this template. How to make the cart top tab like a real ajax cart?
Thanks

P.S. To solve all problems) i've disabled Ajax in cart module. Now i have the cart like at original Matrice theme))) But it's sooo ugly and uncomfortable option((

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hi every body, here is onther theme for prestashop 1.3.1 and 1.4 Good luck   [uP] DOWNLOAD FOR PRESTASHOP 1.6.X [/uP]   Bonjour tout le monde,   Je suis de retour dans la communauté PrestaSh

Hello Kamel , I have used this theme . It's a simply & clean theme . But I see some problem with it . You can see the picture. I hope you fixed it. Sorry for my bad English.

All good day! Thank you for this excellent theme! It appeared a very interesting question ... ))) Is it possible to make products that would be displayed in two rows? )) (Example pictured)

Posted Images

@liknobia

I could not get my theme to appear either through the theme importer. I finally put the Matrice theme files in the theme folder using FTP. Then I went through the steps with the theme importer so it would do the module layout for me. Worked great!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the same trouble as whitish (post #168 on this thread) of blocks overlapping. It is only in IE. Anyone come up with a solution for that? Everything else is working great for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
@liknobia

I could not get my theme to appear either through the theme importer. I finally put the Matrice theme files in the theme folder using FTP. Then I went through the steps with the theme importer so it would do the module layout for me. Worked great!


Thank you! I'll try it! I was trying to install from the local folder... maybe for this reason the issue hasn't worked.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello everyone,just installed the matrice free themes and everything works well,cart,title bar etc.,apart from some small trnslation problems.I have an issue with the editorial part.I changed in FTP the images and they show correctly.Now I went with dreamweaver to chenge the editorial.tpl file:I cancelled the link "more"and I placed some new text instead of "Lorem, Ipsum..."I then moved the new tpl file in its place in ftp and previously I cancelled the old tpl file.Well when I go to watch the page I still have the old text of the the file I cancelled via ftp and the same links.
To be sure of what my eyes where seeing,I cancelled the cache from my pc,and also the last hour of cronology,plus all the cookies.I closed Firefox,reopened and believe it or not I still see the old text and links.
I checked the editorial module but I could find only the Home page v.1.6 in the Front office modules admin section.I dont't see any other Home page text module in my admin.
Any idea on how I can sort it out?
Many thanks in advance.
MArco
www.balletmall.eu

Share this post


Link to post
Share on other sites

@MarkoK63

I changed the file paths in the editorial.tpl and left the text.

In the back office, go to the translations and select "Module Translations". Then if you scroll down there will be a section titled "matrice - editorial". Then you can change the slideshow text. This has the benefit of having multiple language translation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I fixed my overlapping block problem. in the global.css I changed this:

#center_column ul.categorie_product {width:695px; float:right;}
#center_column ul.categorie_product li {float: left; width:160px; height:295px; margin:1em 0 0 0.92em; /margin:1em 0 0 0.92em;}



It isn't perfect but they aren't overlapping.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@simpleaspen

tks for your support.In the end probably to change theme a couple of times made everything out of order with section no longer visible.So I gave up,reinstalle prestashop and bought a another theme.
again tks anyway

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,

where should I copy the 3 module of the ZIP modules/"blocktopmenu" "blocklangcurr" "promotions"?

Inside myshop/themes/matrice/modules or myshop/modules??

Thanks in advance,

No, you should put it into "modules" folder which is located in the root of your site.
And then turn it on in back office. "Other modules" category.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Please HElP: Why nothing change when I try to change the file in theme/matrice/.tpl?

What happen??


because you have to let prestashop to force compile the smarty and disable the cache

Share this post


Link to post
Share on other sites
yes, we all have the same problems.

does anyone know, what happened with the order cart if empty?
can someone help me.

but it happens only if the cart empty.
if I put product in the cart, everything is fine. and if i make the cart empty again, it is also fine.
the problem appears only if I go to the cart with no product.



pfuii, i am not alone then


if you change "order-opc.css" from themes/matrice/css and 3rd line from the file, "float:right" to "left", cart will look nice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@bonbontamura; No, I mean, if you change like what ever I did, it will fix the problem.

After I post # 216, I disabled "my account module" only on left column.
Cuz my account page, I can see my account information on main column and left column... I didn't like how it display.

So I disabled "my account module" on left column, main

's width just changed and it's all massed up somehow.

That's why I wrote for #217 as additional Info. ^^

Sorry to make you confiuse!

Man, why do I need to write down unuseful dumm solution on this board? haha.
If you have better solution, let's share it!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

hallo cth7687: it's 1000 percent surely not a dumm solution :) please forgive me if you got me wrong.
I am very happy if you are also working on this subject, since nobody is interested. so all helps and shares are appreciated (IMHO) since the developer is maybe super duper busy or maybe you have to pay him first than he will support you. So it would be nice and I will be happy if we could help each other :)

I promise to share the solution if i found it. I am still working on it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi bonbontamura; sounds good, thank you for ur help,

Hey, it's off the topic, but I have small question for you: did you solve a problem for browser compatibility?

mine looks different between IE9 and Safari.
all codes that I fixed, still look terrible on Safari.
so I just wornder if you figured out.


by the way, if you fallow the solution that I mentioned, your empty cart page will look like this:
http://s244953920.onlinehome.us/dahinyPSshop/order-opc.php
I know, it looks sooooo empty, so I will put som product list on main column as suggestion.

Yeah, let's work togater for tweaks this theme well!!
Thank you for the help and have a good day!

Share this post


Link to post
Share on other sites

hallo cth7687,

I don't know what was wrong with your site. but it looks really terrible on safari. mine is fine on safari, ie and firefox since I am developing the shop under mac os x. Does it look normal on IE9 or firefox?

I saw you order-opc.php. it is also a good idea. but what I did now, I just disable all the modul on the left side and resize all the table to 100 percent width. not perfect but loooks nice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

DG.Craft, your website is down.

Does someone have the theme Black&White;for Prestashop 1.4??
I had to download it today, but cant!

Please help!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi bonbontamura;wow, so you don't have left column.. nice! hope I can change like you soon, if I study hard for HTML !!
remenber that I erase "my Account" from left cloumn, it was not a good Idea. And now, almost every pages look similar between IE8 and Safari!
It must relative with "my account column",, for sure.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I have a few questions as I'm just trying to work with this great theme.

First, when I change the menu links in the header, when I choose "Home" it takes me to a different page, not the actual home page. Does anyone know how to deal with this?

2) I can't find the module which is required in the hook.gif for the theme which in French is
"Block liens du peid de page v0.1" and which I assume is a footer.

4) I would like instead of featured products in the grid on the homepage to do categories with no text similar to the website in the attached photo. Anyone know how to accomplish this?

I would also like to make the images for the featured products to appear larger as in the attached photo. As I am editing my page, they are much smaller than in the demo for the matrice theme. Any help?

Thanks so much for any answers you can give.

45877_RCaXFIHw5m9IslHngR8o_t

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please, help.
I fell in love with Matrice, but I am stuck with customization.

HOW TO MOVE LANGUAGE AND CURRENCIES BLOCK TO HEADER?
I have tried to tweak the blocklangcurr.php but the module is not visible above "Welcome > Login" link. I have changed "footer" and "hookFooter" to "header" and "fookHeader" but it doesn't do the trick

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could anybody share Hook configuration (from Matrice theme) in English with V1.4??
Previously, I post my problem on here: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/65926/themes/need_change_subcategories_position
but today just I notice that I didn't fallow the DG's basic rule. The hook.jpg.
Once I checked this configuration, it was all French, so I was ignored. cuz I don't know fr.^^;
and....
I think that's why still I'm suffering for figure it out all the ugly look on my site.
I'm still new in Prestashop and not so sure what modules should I keep enable / move /disable on back office-> module->position.
Could you show me how did you set yours?
I will really appreciate your help.

my website is: http://s244953920.onlinehome.us/dahiny141/

Share this post


Link to post
Share on other sites

@cth7687: well I think no one has the hook configuration picture in english. but you can compare it with your module by the module's logo and the version number.

what kind of modules you should keep are depends on your needs. for example many people don't need the my account module or the tags module. if you want to change the position of the module, go to "position" under the module tab.

but you should keep the block top menu module installed, otherwise you won't see the menu bar on top of your site

Share this post


Link to post
Share on other sites
Please, help.
I fell in love with Matrice, but I am stuck with customization.

HOW TO MOVE LANGUAGE AND CURRENCIES BLOCK TO HEADER?
I have tried to tweak the blocklangcurr.php but the module is not visible above "Welcome > Login" link. I have changed "footer" and "hookFooter" to "header" and "fookHeader" but it doesn't do the trick


than use the original language and currency module instead of the blocklangcurr module

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just fallowed what bonbontamura said to me,, his right. it works.
Here's English, 1.4.1 version of Hook configuration.
Yeep, Someone have to do this.

Now back to business, still not figured the way to fix this:
http://www.prestashop.com/forums/viewthread/65926/P0/themes/solved_need_change_subcategories_position

I need to find better idea-cuz on 1.4.1, it looks funny.

@bonbontamura: Thank you for your help, man!
I will cover it up with

.

happy holiday guys!

46102_rNQRromRWzdPMxrXjeWs_t

Share this post


Link to post
Share on other sites

since this theme's developer doesn't care much about his free theme, to all of you who are using the one page checkout with this theme there is an error if the customer leaves a message and then clicks the payment methode directly with the text cursor still blinking INSIDE the Text Field.

I just got the solution from prestashop engineer. To resolve this problem:
edit the file /themes/matrice/js/order-opc.js -> appr. line 603

from:

async: true,



to:

async: false,



Hopefully my contribution can help others who are also interested in this theme and hoping for a help from the developer or from other forum member who have the solution of their problem.
I think it will be my very last time using this theme. I give up. this theme was developed under the obsolete original prestashop's theme from older version of prestashop, which bugs were already fixed in the new version of prestashop.
I will starting to develope a new theme for myself from the scratch.

Share this post


Link to post
Share on other sites
since this theme's developer doesn't care much about his free theme, to all of you who are using the one page checkout with this theme there is an error if the customer leaves a message and then clicks the payment methode directly with the text cursor still blinking INSIDE the Text Field.

I just got the solution from prestashop engineer. To resolve this problem:
edit the file /themes/matrice/js/order-opc.js -> appr. line 603

from:
async: true,



to:

async: false,



Hopefully my contribution can help others who are also interested in this theme and hoping for a help from the developer or from other forum member who have the solution of their problem.
I think it will be my very last time using this theme. I give up. this theme was developed under the obsolete original prestashop's theme from older version of prestashop, which bugs were already fixed in the new version of prestashop.
I will starting to develope a new theme for myself from the scratch.



I agree 100%. The design and layout of the theme is great but there are to many issues with it. I have just found out that the ajax "add to cart" feature does not work either, there is no animation and it doesn't indicate in the header that anything has been added after clicking.

Does anybody know if there is a fix for the ajax cart issue? (I have found threads about this, but they are not fixes, just useless workarounds).

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
Has anyone found a solution to the ajax shopping cart problem yet? (without having to have the 'Cart Block' positioned on the page too??


Even disabling isn't a proper solution because in my case, I can't work out how to update the quantities in the cart summary, anyone know?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi to all,
I'm trying to put a block viewed products instead of block specials and edit it to look as well as specials. I've spent with it several hours, but no result...
Can you give me some advice what and how to change, please?
Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
since this theme's developer doesn't care much about his free theme, to all of you who are using the one page checkout with this theme there is an error if the customer leaves a message and then clicks the payment methode directly with the text cursor still blinking INSIDE the Text Field.


I've tried enabling one page checkout and it doesn't work at all. Just a blank page with the site menus on top and left. (I turned off caching and forced compiling to test.) Any idea where to start looking for a solution?

Or is there another theme, even paid, that I should be looking at? I like the free theme, keeps my costs down, but when it doesn't work... it's not going to be worth it if it takes too much to keep up.

Thanks!
Daniel

www.PrairiePassions.net

Thanks to the forum people - all the posts and answers have really been helpful.

Share this post


Link to post
Share on other sites
In the archive "matrice" There are two folders "modules" and "themes"
Folder "modules" unpack in "yourshop \ modules"
Folder "themes" to unpack "yourshop \ themes"

Instructions:
--------------------------------------------------
HOW TO INSTALL
--------------------------------------------------

[1]. Unzip the file

[2]. Move the template file "themes / matrice" to "yourshop / themes"

[3]. Apply the template in the Back Office "> preferences> Appearance" apply matrice theme

[4]. Install the 3 module of the ZIP modules / "blocktopmenu" "blocklangcurr" "promotions"

[5]. check the "hooks.jpg" to see how to transplante the modules on the different blocks

[NB]. - To change the editorial contenant:
juste edit the file "yourshop / themes / matrice / modules / editorial / editorial.tpl"


Thanked because of sharing.
His modules are very pretty and clean.
Unfortunately I did not manage to install any of the modules free. I follow the educations however in the BO only the name of the module appears, and if I try to open the page of the shop she does not open. I am very sad since it would like being using one of his subjects in my shop.
If someone is able to help me I thank.

Share this post


Link to post
Share on other sites
anybody solved the problem with AJAX cart? How about move the module from Black&White;THEME?


I found the solution for the AJAX problem in header
When you had a product to the cart, you can only see the number of products ("1" for the first item) but not the price and the "product" word.

You have to replace the code in /matrice/modules/blockuserinfo/blockuserinfo.tpl

Replace all the code by :
<!-- Block user information module HEADER -->



       {l s='Welcome' mod='blockuserinfo'}{if $logged},
{$customerName} 
{l s='My account' mod='blockuserinfo'}
{l s='Log out' mod='blockuserinfo'}
       {else}
{l s='Log in' mod='blockuserinfo'}
       {/if}



{l s='Cart' mod='blockuserinfo'} :     

{l s='empty' mod='blockuserinfo'}
{$cart_qties}

{l s='product' mod='blockuserinfo'}

{l s='products' mod='blockuserinfo'}
       {if $cart_qties >= 0}

               {if $priceDisplay == 1}
                   {assign var='blockuser_cart_flag' value='Cart::BOTH_WITHOUT_SHIPPING'|constant}
                   {convertPrice price=$cart->getOrderTotal(false, $blockuser_cart_flag)}
               {else}
                   {assign var='blockuser_cart_flag' value='Cart::BOTH_WITHOUT_SHIPPING'|constant}
                   {convertPrice price=$cart->getOrderTotal(true, $blockuser_cart_flag)}
               {/if}

       {/if}      
{l s='view' mod='blockuserinfo'}
{l s='check out' mod='blockuserinfo'}



<!-- /Block user information module HEADER -->

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok,
something interesting : if you disable the cart module on left position, the delete button on order page works ...
So, it's something between module cart and order page...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted on an other topic

!!!!!!! I found what is the problem for the deleting products function on order page !!!!!!!!

I don't know how I found that ... :)

In this theme : right colum, left column and footer are in the



You have to exclude them.
It's in footer.tpl find which



is the one corresponding of main_center_column

But after that you will have to do a LOT of css I think ...

I can't give you my files because I already modified all of them (tpl and css)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi I also have a problem. The pager is not working in some categories just click on the After Shave or other category from the top menu and if you want to go to the second page it just not responding to the mouse click

My page is www.megaperfumeshop.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi I also have a problem. The pager is not working in some categories just click on the After Shave or other category from the top menu and if you want to go to the second page it just not responding to the mouse click

My page is www.megaperfumeshop.com


Try my solution for deleting products problem. It could be the same problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi I also have a problem. The pager is not working in some categories just click on the After Shave or other category from the top menu and if you want to go to the second page it just not responding to the mouse click

My page is www.megaperfumeshop.com


Try my solution for deleting products problem. It could be the same problem


I am actually getting this error message in firebug:

>
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/shopname/classes/Product.php on line 2684
{"filtersBlock":null,"productList":"\r\n\t<!-- Products list -->\r\n\t</pre>
<ul>\r\n\t\t<\/ul>\r\n\t<!-- \/Products list -->\r\n","pagination":"\r\n"}

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I would like to ask your help, I cannot modify translations in the back office. The error message is:
"500 suhosin.post.max_vars.
500 suhosin.request.max_vars."
That's what I should change according to the system...But I don't even know what is this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, i downloaded the matrice theme. It looks nice enough but i want to have things on the right column rather than the left so i tried to modify the global.css. It wasn't successful though, i still have some thing left that blocks the right column. I found out that if i delete the two div tags using Firebug then the right column will be positioned alright. Please look at the pictures.





However, i couldn't delete the real tags in the .tpl files. I deleted those tags from footer.tpl files but nothing changed.
From

{if !$content_only}
{$HOOK_LEFT_COLUMN}

{$HOOK_RIGHT_COLUMN}



To

{if !$content_only}
{$HOOK_RIGHT_COLUMN}



Please help me. Thanks a lot.

49498_f2wDcMtJcWNbD5CH5plT_t

49499_vqL6X4bRr06xoE5Tirqm_t

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ladies and Gents,

If anyone has a problem with the new products block not showing images I have fixed that by merging the original new products code from 1.4.3 with the themes new products code:

Just simply replace the blocknewproducts.tpl content in the matrice theme modules directory from this:

<!-- MODULE Block new products -->





{l s='New products' mod='blocknewproducts'}

+ {l s='See more' mod='blocknewproducts'}



   {if $new_products}

           {foreach from=$new_products item=product name=myLoop}

       {/foreach}

{if $new_products|@count > 0}       











{/if}

{if $new_products|@count > 1}       











{/if}

{if $new_products|@count > 2}       











{/if}

{if $new_products|@count > 3}       











{/if}

        {else}


{l s='No new product at this time' mod='blocknewproducts'}

   {/if}



<!-- /MODULE Block new products -->





to this:

<!-- MODULE Block new products -->





{l s='New products' mod='blocknewproducts'}

+ {l s='See more' mod='blocknewproducts'}



   {if $new_products !== false}

       {foreach from=$new_products item='product' name='newProducts'}
           {if $smarty.foreach.newProducts.index < 4}
getImageLink($product.link_rewrite, $product.id_image, 'medium')}" height="60" width="60" alt="{$product.legend|escape:html:'UTF-8'}" />
           {/if}
       {/foreach}

   {/if}


<!-- /MODULE Block new products -->

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Is the Matrice free theme compatible with Prestashop version:
Current version: PrestaShop v.1.4.3.0 ?

I have uploaded the them many times via ftp and also tried the module installer. Also checked the folder permissions, etc. The theme still does not appear under available themes.

Any ideas?

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hmm it is working for me with this version I do not know what could be your problem... I attach the file I am using.
Did u modify the file at ./themes/matrice/modules/blocknewproducts/ ?


Its work. thanks dude :)

There is an error in your code:


replace:
title="{$product.legend|escape:html:'UTF-8'}">getImageLink($product.link_rewrite ....

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

I have tried to edit the sliding image on the homepage using the "yourshop / themes / matrice / modules / editorial / editorial.tpl" but to know avail. Doesn't seem to matter what I do the slider or the text etc doesn't change. Below is a sample from the editorial.tpl file:

<div id="home_slideshow">

<ul style="position: relative; width: 900px; height: 384px;" id="home_slides">

<li style="position: absolute; top: 0px; left: 0px; display: list-item; z-index: 4; opacity: 1;">

<a href="http://www.kmidigital.com"> <img src="{$base_dir}themes/matrice/modules/editorial/images/1.jpg" alt="image" /> </a>

<span class="slide_caption">

{l s='The text I want to change goes here ' mod='editorial'}<br />

<a href="http://www.mysite.com" class="link"> {l s='More' mod='editorial'} </a>

</span>

 

Has anyone any ideas why this should not update? I have also changed the CHMOD to 777

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have tried to edit the sliding image on the homepage using the "yourshop / themes / matrice / modules / editorial / editorial.tpl" but to know avail. Doesn't seem to matter what I do the slider or the text etc doesn't change. Below is a sample from the editorial.tpl file:

<div id="home_slideshow">

<ul style="position: relative; width: 900px; height: 384px;" id="home_slides">

<li style="position: absolute; top: 0px; left: 0px; display: list-item; z-index: 4; opacity: 1;">

<a href="http://www.kmidigital.com"> <img src="{$base_dir}themes/matrice/modules/editorial/images/1.jpg" alt="image" /> </a>

<span class="slide_caption">

{l s='The text I want to change goes here ' mod='editorial'}<br />

<a href="http://www.mysite.com" class="link"> {l s='More' mod='editorial'} </a>

</span>

 

Has anyone any ideas why this should not update? I have also changed the CHMOD to 777

 

Thanks

 

Try turning off caching and turning on force compile in the preferences/performance tab. That worked for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Can anyone help with this issue on PS 1.4.4 with the Matrice theme? I've had a look in the forums but can't find anything, plus this issue is on my production system and I'm desperate to find a solution ASAP...

 

This issue does not happen using the standard Prestashop template. It also happens with IE but not with Firefox.

 

My set up is the Matrice theme on top of PS 1.4.4 (I think that's all the relevant info required).

 

Products are configured using combinations to define different size options, for example "Size 80", "Size 86", "Size 92", "Size 98".

 

When, for example, "Size 92" is selected and the "Add to cart" button is clicked, "Size 80" is added to the cart instead. This is also the case with wishlists.

 

It is always the first option in the list which is added, not the default combination (i.e. if "Size 86" is made the default it is still "Size 80" that is added).

 

Does anyone have any ideas as to what the issue could be?

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, fixed.

 

I replaced the "product.js" in the template with the standard one from the "Prestashop" theme.

 

I hope there's nothing in there that's going to jump up and bite me in the butt.... :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

I have found a new problem with Matrice theme and AJAX, when in sub category and I enter a quantity amount and add to cart, it only adds 1 item even if I have imput into the value box for example 10.

 

Please would someone have a fix to this issue? See attachment. Please would someone have a fix to this_

 

Also, is there a fix to the category displacement and left block abot the Ajax cart, there is a white gap which i would like to get rid of and have the cart alogned at the top?

 

Thank you

 

Pete

post-262920-0-64147600-1312814477_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please, can someone help me with the quantity problem in the above post, I am sure it is not hard to fix for someone with little bit of experience with prestashop.

 

I will be greatful for any help.

 

Pete

Share this post


Link to post
Share on other sites

found several problem on my 1.4.4 installation with this themes some of them i manage to fix but a few still haunting me,

 

cart block messed?

post-14132-0-83994300-1313085652_thumb.jpg

 

as you can see the bg is white, the css (checked with firebug) seem to point it to an images which is correct but it does not show :-/

 

custom field align borked

post-14132-0-88669600-1313085728_thumb.jpg

 

being looking how to fix those 2 but failed miserably anyone know which part needed to be edited?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

realize this is a free theme, but it's a damn shame that the themes only work for one version of Prestashop. not sure who's at fault here, the theme maker for not keeping their theme updated or prestashop for making a new version of their software every month. only a few good free themes out their and fewer less that integrate with 1.4.4 flawlessly...

 

sad sad..

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hey,

 

I have a question, How do I display category squares/blocks in the homepage instead of the products.

 

sooo.. instead of my home page... (pic 1) which has products in the middle of it.....

 

how can i have blocks of categories instead like this website? - http://www.play.com/ - (pic 2)

 

Pic 1 - http://i55.tinypic.com/szk0pe.jpg

 

Pic 2 - http://i54.tinypic.com/2rw3nrc.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello

I have some problem in category products page.when some item are out of stock,, all fonts become striked. What could be the problem?I think has to do something with products_list.tpl.I installed this theme on 1.4.4

thank you in advance for help

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello all.. i have some problems

 

please see picture attachment.

 

the picture is so small appeareance in my website, while the original one is a large one. sorry bad english.

 

 

anyone can help? thank in advance

post-77377-0-94416300-1315576015_thumb.jpg

post-77377-0-74242500-1315576024_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since upgrading my prestashop to 1.4.4 the slideshow for matrice simply will not change image.

It just sits on image 1 like a static image.

 

is anyone else having this problem?

 

any ideas why this might be happening?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im also finding that the theme is adding the wrong attributes to the cart.

eg when you try and add a large jumper to the cart it adds a small and a small one adds a medium. ?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am using Prestashop 1.4.4.1

 

I am trying to take out the "commitement" (secure payments, quick delivery... etc.). I am looking at "themes/matrice/order-steps.tpl" but I don't find any words that I can replace or edit... am I missing something? Please help. I'd like to take out that part or at least change the wordings of it.

 

Thanks!

 

EDIT:

I see what happened now >.< I deleted the info rather than modified it so somehow it messed up the file. I edited the words, but I don't know why it is not reflecting on the home page :(

 

I tried to clear out my browser cache and used different browsers... the contents are still not being updated... am I missing something?

 

Please help. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also have same problem with the "commitement" (secure payments, quick delivery... etc.). After editing order-steps.tpl no changes on the payments page. This makes the theme unusable. Does anyone know how to get rid of that block?

 

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

are you talking about the block above the checkout with this sort of info?

 


  • SECURE PAYMENTS

    we do not store any of your credit card details and have no access to your credit card information at any time

  • QUICK DELIVERY

    We make our best effort to ship orders within 48 hours

  • RESPECT PRIVACY

    we do not sell or rent your personnal information to anyone

  • CONTACT

    Info@theyreforapparel.com


    payment_logo.png

 

because I figured out how to edit that a while back and if thats what your talking about

if it is ill try to find out how i did it and let you know

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

are you talking about the block above the checkout with this sort of info?


  •  
     
    SECURE PAYMENTS
     
    we do not store any of your credit card details and have no access to your credit card information at any time

  •  
     
    QUICK DELIVERY
     
    We make our best effort to ship orders within 48 hours

  •  
     
    RESPECT PRIVACY
     
    we do not sell or rent your personnal information to anyone

  •  
     
    CONTACT
     
    Info@theyreforapparel.com
     
     
    payment_logo.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

because I figured out how to edit that a while back and if thats what your talking about

if it is ill try to find out how i did it and let you know

 

Yes! I don't know what I am doing wrong it is just not updating with the words that I put in.

Yes please let me know if you figure out. Thank you very much in advance! :)

 

EDIT:

The file is correct. It is just that an extra module is required.

Driven2a posted a solution here:

http://www.prestashop.com/forums/topic/130877-content-not-updating-in-a-theme/page__p__634780#entry634780

 

:D

Edited by Yuer (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello!

 

Can somebody help me to solve these problem?

On some pages i have problem with blocks. Somewhere they take normal position, some not. How can i fix it?

 

Sorry the picture is in russian

 

87a5ffb37b80.png

Share this post


Link to post
Share on other sites