bblues Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Witam. Produkt rozmiar S, M, L Produkt z kombinacjami. Domyślny rozmiar S Wybieram M (czy L) Automatycznie wraca do S. Niezależnie czy ustawiam listę rozwijaną, pole wyboru, czy nawet kolor (próbowałem) - zawsze wraca do serowatości domyślnej Czy mógłby ktoś mi pomóc? Jest to ostatni frustrujący błąd, jeżeli da się go rozwiązań i epłatności zadziałają to sklep może zacząć funkcjonować. Z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bblues Posted August 17, 2017 Author Share Posted August 17, 2017 Pomogło usunięcie produktu i utworzenie go od nowa. Do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adis92 Posted August 24, 2017 Share Posted August 24, 2017 Witam, mam identyczny problem. Niestety usuwanie wszystkich produktów to słabe rozwiązanie patrząc od strony SEO ponieważ maja już swoją moc i by trzeba każdego produktu robić przekierowanie na nowy adres.. Dodatkowo u mnie w momencie kliknięcia w wartość produktu usuwa mi kod html <div class="product-additional-info"> wraz z jego zawartością. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts