Jump to content
pisario

HTTP 500 przy probie wejscia w moduly

Recommended Posts

Witajcie. Dziwna przypadlosc. Przenosilem projekt sklepu z jednego hostingu na drugi i z jednej domeny na druga. Wszystko wydaje sie smigac poprawnie po za zakladka moduly. Po jej kliknieciu dostaje zwrotke "Ta strona nie działa Serwer xxx nie może teraz obsłużyć tego żądania. HTTP ERROR 500" Po wlaczeniu trybu debugowania wchodzi normalnie w moduly, lecz nie ukrywam, ze nie potrafie za bardzo zinterpretowac otrzymanych informacji. Po to screen. Ktos pomoze? Chmody sprawdzone. Prawie wszedzie 755. Zalaczam co widze. Pozostale bledy dotycza brakujacych translacji.

 

help..

 

 

ps. teraz zauwazylem ze po wlaczeniu debugu na frontpagu tez wywala (3.jpg) 

post-931982-0-46198800-1502572926_thumb.jpg

post-931982-0-92478400-1502572932_thumb.jpg

post-931982-0-52214600-1502573165_thumb.jpg

Edited by pisario (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More