Jump to content
Tkey1

Error 404 with Https

Recommended Posts

Hello, im using an Ec2 Instance at AWS, i'm trying to install and enable an SSL certificate, but there is an option that request me to check if my server has enabled the SSL engine (is weird never saw this option before, it was just a switch) 

 

When i click on it, it gives me error 404, when i write https on my store link it gives me 404, but the certificate is already working (secure green label) 

 

What i have done without success: 

 

-Removed Htaccess to regenerate it.

-Checked the server config and paths for the .crt and .key files to be sure everything is working right on that side..

 

I don't know what else i need to do to find the problem. Any idea? 

post-1298513-0-34815000-1501528157_thumb.png

post-1298513-0-92464500-1501528158_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds to me that you have your apache/nginx webserver configured so that the document root for HTTP is different than the document root for HTTPS.  Thats where I would start to look.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More