seckinedali 0 Posted July 5, 2017 Arkadaşlar aşağıdaki görselde görüldüğü üzere ciddi bir sıkıntım var çünkü eklediğim özel fiyatı maalesef yanındaki delete ikonugörünmediği için kaldıramıyorum Gerçekten acil yardımlarınıza ihtiyacım var. Yeni eklediğim her özel fiyatı ekelyip kaldırabiliyorum ama o işaretli yerde gördüğünüzü bir türlü düzeltemiyorum :/ Şimdiden teşekkürler. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bera_ramazan 154 Posted July 8, 2017 biraz uzmanlık ister bu diyeceğim veritabanına bağlananın şu tabloyu bulun "ps_specific_price" tablosunda bu eklediğiniz indirimi silin 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
FiRaRi 0 Posted July 31, 2018 İçerisine girdikten sonra birçok satır var, hangi ürünü eklersem ekleyeyim sistem otomatik %10 indirim yapıyor. Bunu bir türlü kaldıramadım, var olanları da güncelleyemiyorum ne yapmam gerekir sizce ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bera_ramazan 154 Posted August 2, 2018 müşteri grubu ayarlarına baksan belki orada indirim tanımlı olabilir Quote Share this post Link to post Share on other sites
FiRaRi 0 Posted August 8, 2018 Ben durumu şu şekilde çözdüm ; Satış > Katalog > Katalog Fiyat Kuralları > Sil Quote Share this post Link to post Share on other sites