Jump to content
denniswixom

Every new product immediately loses all attributes.

Recommended Posts

I'm using PS 7.1.  This happened very suddenly and I didn't do anything in the settings.  But as soon as I try to make my product live, it will immediately loose the description, title, pictures, video, price, quantity, etc.  Everything will be gone.  It doesn't even show up in my products.  I have to go to the "Monitoring" section and it'll show me a product "without title, description, etc."  What happened?  Why is it doing this?  Any help would be appreciated, thanks :)

Edited by denniswixom (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I did some troubleshooting and I went ahead and deleted 1 out of the 7 products that I have on my site and added it again.  It showed up just fine.  When I tried to add an 8th product, that's when I'm having this issue.  So for some reason, PrestaShop is only letting me have 7 products on my page and if I try to add anything else, the title, description, price, quantity, tax, etc gets deleted. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't have a solution but since this appears to be a new deployment why don't you just nuke the whole thing and start over with a new install of PrestaShop and see if the problem materializes again?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More