Jump to content
Anthony IVOL

Fatal Error after upgrade to 1.7.1.1

Recommended Posts

Hi,

 

A new error, when I try to access the product admin page I get a 500 error - only when not in debug mode :

 

Fatal error:  Class 'PrestaShopBundle\Entity\AttributeRepository' not found in /htdocs/vendor/doctrine/orm/lib/Doctrine/ORM/Repository/DefaultRepositoryFactory.php on line 68

 

and in this what is in DefaultRepositoryFactory :

 

post-831108-0-97085300-1495461672_thumb.jpg

 

Any idea of wht's happened ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi , i m french but i have a same problem ...

 

I had the same problem when updating my site ... The site totally planted I tried to go back but impossible ... I managed to come back through my platform 0NE & ONE my site works and is accessible but since some features of my site are blocking and it is impossible for me to download new images on it ...

I hope this will help you ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More