Jump to content
ciberneticsi

Probleme cu modulele

Recommended Posts

Hello,

Am intrat in partea de adminstrare la "MODULES" si nu mi apare nici-un modul. Vreau sa adaug modulul de plata deoarece nu mi-l recunoaste cand incerc sa dau o comanda in rolul unui utilizator si imi apare ca nu sunt instalate module de plata.

Mai am problema si cu vizulizarea produselor nu pot sa le vizualezi din prima pagina,adica sa vad detaliile lor.cand dau click pe produse apare pagina goala.

Multumes anticipat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

se pare ca ai o eroare, deschide config/config.inc.php si modifica @ini_set('display_errors', 'off'); in @ini_set('display_errors', 'on'); si vezi ce eroare iti apare in pagina de detalii a produsului

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 1572864 bytes) in C:\Program Files\VertrigoServ\www\Vshop\tools\smarty\compile\%{^7BC^7BC31C44%%product.tpl.php on line 655


asta e eroarea care imi apare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

perfect, e doar o eroare de php nu e din cauza magazinului. Hostingul tau nu a alocat destula memorie pentru PHP - ai mai multe posibilitati:
1. vb cu ei direct - e foarte putina memorie pentru orice host (doar 8MB) - dar poate e serverul tau si asa era default. Daca e serverul tau modifica php.ini si pune memory_limit = 64M spre ex.

2. in config/config.inc.php pune linia asta:
ini_set("memory_limit","64M"); imediat sub @ini_set('default_charset', 'utf-8');

3. pune:
php_value memory_limit 64M
in .htaccess

depinde de setarile hostului s-ar putea ca nici una sa nu mearga dar ar trebui sa fie intelegatori ca 8MB e exagerat de putin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dar cu modulele cum rezolv? Nu im apare nici un modul la partea de administrare si nu am instalat nici un modul de plata.cum le introduc in site?

Share this post


Link to post
Share on other sites

dupa rezolvarea acelei erori cu memoria nu ar trebuie sa mai fie probleme

Share this post


Link to post
Share on other sites

salut.

 

Am o problema cu modulele pe care incerc sa le instalez manual prin aplicatia din BO (adauga modul din calculatorul meu) in sensul ca, desi dupa upload imi apare mesajul "Descarcarea modulului a reusit", aceste module proaspat instalate nu imi apar in lista.

 

Imi poate spune cineva care sa fie cauza problemei?

Multumiri anticipate.

 

site-ul la care fac referire: www.deconfort.ro

Edited by deconfort (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

verifica arhiva, sa nu ai alta arhiva in ea, si acela sa fie defapt modulul ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

am verificat, si arhivele sunt ok, nu contin alte arhive in ele. Ideea este ca acum ceva timp am instalat fara probeme module si le regaseam in lista, am instalat si pesimplefooter, pe care l-am dezinstalat si acum nu -l mai pot reinstala. Acum am 9ncercat mai multe module si acelasi rezultat, nu le pot vedea...

 

Am verificat in public_html/modules iar modulele dorite de mine sunt acolo... cred ca ceva din presta le blocheaza sa apara..

Mai aveti si alte sugestii ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More