Jump to content
PeterD

PS 1.6. tpl admin en front wordt niet geladen

Recommended Posts

Beste medestrijders,

Onze shop draait onder PS 1.6.11. Na legen van smarty cache werd de template van zowel admin als front-office niet meer geladen. Met debug geactiveerd geen foutmeldingen. 

Terug zetten van de backup loste 't probleem niet op!   Wie weet raad of kan/wil helpen.

 Alvast met dank,

Peter 

 

 

 

Server-gegevens
 
Servergegevens Linux #1 SMP Fri Mar 3 00:04:05 UTC 2017 x86_64
Server softwareversie Apache/2
PHP versie 5.6.30
Geheugenlimiet 256M
Maximale uitvoeringstijd 0
Database informatie
 
MySQL versie 10.1.21-MariaDB
MySQL server localhost
 
 
Prestashop versie 1.6.1.11
 
 
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste Peter,

 

Probeer even middels ftp het bestand config/defines.inc.php te openen en daar define('_PS_MODE_DEV_', false); aan te passen naar define('_PS_MODE_DEV_', true);

 

Als het goed is zie je dan de error. Je kan ook bij je hosting partij navragen of ze kunnen inzien in de error_log van php wat er fout gaat.

 

Daarmee zou je verder moeten komen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goedemorgen

 

Heb je smarty cache op de ftp leeg gemaakt? zo ja let wel op dat je niet het index bestand hebt verwijderd

Tevens als je zegt dat je een backup hebt terug geplaats zou je shop het vanuit ouds moeten doen

Zorg ook dat je de database backup ook terug plaats

 

groetjes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More