Jump to content

Recommended Posts

Hvad sker der hvis man ligger et nyt tema ind, bliver billeder og produkter slettet? er der noget man skal være opmærksom på?

 

Bonny

Share this post


Link to post
Share on other sites

Som Pertho siger bliver de ikke slettet.

Du skal du være opmærksom på at regenerede dine billeder, nogle temaer har andre billed størrelser end default. Men ærligt prøv dig frem på en test server evt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Som Pertho siger bliver de ikke slettet.

 

Du skal du være opmærksom på at regenerede dine billeder, nogle temaer har andre billed størrelser end default. Men ærligt prøv dig frem på en test server evt.

 

Hvad sker der så med de billeder man har deaktiveret, bliver de aktiveret igen på det nye tema? 

Hvis bare alle mine varer og mine data som feks. betalings-modul, ikke forsvinder, så er det vel bare at kommer i gang med at rette til.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Et nyt tema installerer og aktiverer nye moduler og deaktiverer andre. Det ændrer ikke på dine billeder - ud over at de skal regenereres. Der bør følge en vejledning med themet.

 

Husk backup af dine shopfiler og database, inden du installerer. Hvis der er der fejl i themet, kan det ødelægge shoppen.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More