greekairsoft Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Εχω μεταφράσει το 90% του λογισμικού και περι των 20 εξτρα modules οποιος ενδιαφέρεται ας το δηλωσει εδωαφιλοκερδώς βέβαιατα εξτρα modules ειναιalphabankblockaddressblockadvancedcategoriesblockcategoriesncblockcustomlivezillablockskypeblocksponsorscaptchacreditcard-3.02.productiondeletesingleordereurobankfaq-1.3.2freeblockiprestashopmailsmanagermanufacturerinfopickupregeneratethumbnailsshippingestimatewinbank gr.gzip Link to comment Share on other sites More sharing options...
irmaiden Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Καταρχάς σε ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που αφιέρωσες.Θα μπορούσα να τα έχω ?Κα μια ερώτηση μια που μιλάμε για μεταφράσεις και ελληνικά.Όταν σε εγκατεστήμενο prestashop κάνετε view page scource σας τα βγάζει στην μορφή "Επικοινωνία">Επικοινωνία" ??Αν δεν είναι μόνο δικό μου πρόβλημα τότε έχουμε ένα θέμα με τα Ελληνικά και prestashop.Το Google τα αναγνωρίζει αυτα? Αν όχι τότε το SEO το πήρε και το σήκωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisM Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Καταρχάς σε ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που αφιέρωσες.Θα μπορούσα να τα έχω ?Κα μια ερώτηση μια που μιλάμε για μεταφράσεις και ελληνικά.Όταν σε εγκατεστήμενο prestashop κάνετε view page scource σας τα βγάζει στην μορφή "Επικοινωνία">Επικοινωνία" ??Αν δεν είναι μόνο δικό μου πρόβλημα τότε έχουμε ένα θέμα με τα Ελληνικά και prestashop.Το Google τα αναγνωρίζει αυτα? Αν όχι τότε το SEO το πήρε και το σήκωσε. Φαντάζομαι πως αναφέρεσαι σε κάτι τέτοιο :Πρέπει να ενεργοποιήσετε Όντως υπάρχει θέμα με το presta, νομίζω μάλιστα πως είναι πρόβλημα του smarty. Το έχω εντοπίσει και σε κάποια e-mail templates, όπως το "in-transit" (αν θυμάμαι καλά). Αναγκάστηκα να γυρίσω την αποστολή e-mails σε html για να φτάνουν σωστά στους παραλήπτες. Κι εκεί βέβαια, συνεχίζει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με μερικούς ελληνικούς τίτλους από e-mails, στους οποίους βγάζει "κουτάκια". Αν βρω λύση, θα ενημερώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armadilo Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Εαν θελεις μπορεις να μου στειλεις τα 2 μοντ των τραπεζων Alpha kai winbank. στο μαιλ μου [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirk Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να ζητήσω αν είναι δυνατόν να έχω και εγώ αυτά τα modules-translations.Σας ευχαριστώ.Μπορείτε να μου τα στείλετε με mail αν θέλετε στο [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelioforos Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Μπράβο φίλε για το χρόνο και την προσπάθειά σουΜπορείς να μου τα στείλεις σε αυτό το email [email protected]Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messolongi Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Παιδιά καλησπέρα,Δεν είμαι ούτε προγραμματιστής, ούτε web designer, αλλά ηχολήπτης. Απλά κοιτάω πως θα καταφέρω μόνος, να στείσω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για την επιχείρισή μου. Θα ήμουν ευγνώμων, λοιπόν, αν καταφέρνατε να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας, ώστε να μου στέλνατε την ελληνική μετάφραση & τις μοντούλες των τραπεζών ή κάποιων άλλων εφαρμογών για να μπορέσω να το κάνω & λίγο όμορφο (κανα ρολάρισμα προϊόντων στην αρχική σελίδα) κλπ...Το email μου είναι [email protected]Περιμένω νέα σας.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
maccent Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Συγχαρητήρια για την προσπάθεια.Να ζητήσω και εγώ να μου αποσταλούν?? [email protected]Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια και το χρόνο που αφιέρωσες,εάν γίνετε να μου στείλεις και εμενα την μετάφραση στο : as[email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirk86 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Για σας παίδες, πολλά congrats ston tsakalo που παιδεύτεικε να κάνει τις μεταφράσεις.Μια παράκληση προς το φίλο που έκανε τις μεταφράσεις. Αν έχει την καλοσύνη και θέλει μπορεί να μου τα στείλει στο [email protected] Θα μου ήταν εξαιρετικά χρήσιμα. Thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimeleeee Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Μεγάλε χίλια μπράβο.Πάρα πολύ χρήσιμα όλα αυτά.Το email μου είναι [email protected]Τα περιμένω με ανυπομονησία!!!!Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
irmaiden Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Αν είναι εύκολο στείλε μου τα και εμένα.[email protected]Σε ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raxakos Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Είσαι θεός! Αν μπορείς και στο [email protected]Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maccent Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Φαίνεται πως δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση στις "παρακλήσεις" μας. Οπότε μην ποστάρετε άδικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irmaiden Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Ρε παιδιά έτσι από περιέργεια. Έχει πάρει κανείς e-mail με τις μεταφράσεις από τον τύπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 προσωπικά εγώ δεν έχω λάβει τίποτα.τώρα έκατσα και μετάφρασα τα modules που χρειαζόμουνα και τελειωσε το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelioforos Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 ούτε εγώ έχω λάβει, μήπως έχει καιρό να μπει στο forum να δει τα post? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekairsoft Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 Παιδιά συγνώμη για την καθυστέρηση λόγω εκτάκτου απουσιαζα εδω ειναι τα translations μένει μόνο στις μεταφράσεις των mails στα txt και html na αλάξετε και να προσθέσετε στο powered by αυτο που θέλει ο καθένας γιατί εγώ έχω βάλει της Εταιρείας μου gr.gzip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimeleeee Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Μαλλον δεν προσεξαμε οτι εχει ενα attachment με τα αρχεια στο κατω μερος του αρχικου μηνυματος του.Το προβλημα ειναι ομως οτι τα modules των τραπεζων ειναι μονο η μεταφραση τους και τιποτα αλλο οποτε και δε δουλευουνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Μαλλον δεν προσεξαμε οτι εχει ενα attachment με τα αρχεια στο κατω μερος του αρχικου μηνυματος του.Το προβλημα ειναι ομως οτι τα modules των τραπεζων ειναι μονο η μεταφραση τους και τιποτα αλλο οποτε και δε δουλευουνε. για να δουλέψουν τα module των τραπεζών πρέπει να έχεις κάνει κάποια συμβάσει με την ανάλογη τράπεζα για να σου δώσει εκείνη κάποιους κωδικούς που θα σου ενεργοποιούν τα module. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimeleeee Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 To θεμα ειναι οτι στα module ειναι μονο το αρχειο μεταφρασης gr και τιποτα αλλο.Μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες λεπτομερειες οσον αφορα τη συμβσαση;Τα modules τελικα υπαρχουνε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 To θεμα ειναι οτι στα module ειναι μονο το αρχειο μεταφρασης gr και τιποτα αλλο.Μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες λεπτομερειες οσον αφορα τη συμβσαση;Τα modules τελικα υπαρχουνε; μπορείς να μπεις εδώ :http://www.internet-business-solutions.gr/ να κανεις registration και να τα κατεβάσεις,έχει για alpha bank,eurobank,winbank. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATOMMY Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια και το χρόνο που αφιέρωσες [email protected] thanks φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
stargazer_81 Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Μπράβο παιδιά! Τα Modules λειτουργούν κανονικά; Εννοω έχουν τεσταριστεί; Αν μπορείς στείλε τα στο [email protected]Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Xrhstos Link to comment Share on other sites More sharing options...
George K. Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Μετα το edit που εκανα για να αλλαξω τα powered by με το δικο μου ονομα δεν μπορω να ξαναεγκαταστήσω την γλώσα! στο import μου βγαζει ενα λαθος 1 error archive cannot be extracted το αποθηκευσα ως UTF-8 κατεβασα ενα προγραμμα που κανει gz συμπιεση και ξανα συμπιεζω το αρχειο αλλα κατι δεν παει καλα! πως μπορω να αλλαξω αυτα τα μυνηματα; καμια ιδεα για αυτο το πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joël Gaujard Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 iprestashop Hello Dimitrios,Thanks for your translation Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimknaf Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Γεια σας παιδιά έχω κατεβάσει ένα template που έχει κάποια δικά του modules. Αν αυτά θέλω να τα μεταφράσω, ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω;;; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bstech Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 ευχαρηστω αλλα γιατι δεν κατεβαινει και βγαζει λαθος to link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaid Posted October 27, 2011 Share Posted October 27, 2011 Συγχαρητήρια φιλε μου!Το αρχείο δεν κατεβαίνει δυστύχως, Σου είναι εύκολο να το στείλεις στο [email protected]? Σε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
webfx Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Συγχαρητήρια φιλε αν έχεις την καλοσύνη και δεν σου κάνει κόπο στείλε μου σε παρακαλώ τα αρχεία και σε εμένα. φιλικά Γιώργος. [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bil Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ [email protected] ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athinodoros Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Πως μπορω να εχω τα αρχεια ? Το Link δεν δουλευει!! Σ ευχαριστώ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pduke Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για την δουλειά σου και την τεράστια όρεξη που έχεις. Επειδή το topic είναι λίγο παλιό τα modules που έχεις και η μετάφραση είναι συμβατή με την 1.4? Αν ναι, θα τα ήθελα και γω. Το mail μου είναι pduke at rocketmail.com. Σ' ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts