Jump to content
Loe-

Aangepast CMS blok wordt niet weergeven op mobiel

Recommended Posts

Wie kan mij vertellen hoe het kan dat mijn ingestelde aangepaste cms blok wel wordt weergeven in de normale weergave op bv laptop, computer enz, maar niet op mobiel?

 

Bedankt !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Omdat je hem waarschijnlijk voor mobiel hebt uitgeschakeld?

 

http://prntscr.com/ecyhxu

 

Curious,

 

helaas. Hij staat ingeschakeld voor mobiel en tablet bij de thema instellingen, module zelf is meerdere malen opnieuw geinstalleerd, en staat gewoon ingeschakeld.

Heb daarbij niet aangegeven "uitgeschakeld voor..." na het herstellen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het kan ook zijn dat dit blok op mobiel op een andere manier wordt weergegeven. Ik gebruik zelf een thema waarbij dit soort blokken onderaan in een tabje staan. Vaak heeft dit of toch met instellingen te maken of met het gebruikte thema.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het kan ook zijn dat dit blok op mobiel op een andere manier wordt weergegeven. Ik gebruik zelf een thema waarbij dit soort blokken onderaan in een tabje staan. Vaak heeft dit of toch met instellingen te maken of met het gebruikte thema.

 

Curious, hij staat nu helaas helemaal nergens.

 

Het werkte wel, werd inderdaad dan keurig netjes gewoon responsive onder elkaar weergeven.

Echter, na aanpassen van de tekst , het herstellen van de module, en weer de tekst, lijkt deze opeens verdwenen te zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More