rafiksq Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 (edited) Zaktualizowałem do wersji 1.6.1.11 z 1.5 i wyskoczył problem chyba z szablonem. Włączyłem error reporting.http://medyczny.store/w tabeli sql ps_themes zmieniłem pozycje default na default-bootstrap i póki co działa [] Edited February 20, 2017 by rafiksq (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polkikoo Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 Witam, proszę o pomoc jestem początkujący. Przenosiłem Prestashop 1.6 z jednej domeny na drugą i podpoiłem ją pod inny folder na tym samych hoście. Zmieniłem ustawienia ale zostawiłem tą samą bazę msql, zmieniłem adres strony. Strona uruchamia się ale jak wejdę gdziekolwiek głębiej to wywala mi błąd 500. Wygenerowałem plik robots. Zmieniłem wszystkim plikom i folderom uprawnienia na 755 i dalej mam ten sam problem proszę o pomoc.Adres strony: www.generation.com.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr K. Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 Wygeneruj htaccess, jakie błędy masz w trybie dev? Pliki mają mieć chmod 644, katalogi 755. Gdzie się pojawiają te błędy? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polkikoo Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Witam, przepraszam ze tak nie odpisywałem wcześniej. Błąd zanikł kiedy na nowo zaczytałem listę produktów.Na razie działa dzięki za pomoc pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts