BadTrip Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Merhabalar, Siteye ürün ekliyorum devamlı fakat ne yaparsam yapayım eklediğim ürün ana sayfada görünüyor. Forumda konuları okudum eklemeden önce " Home " seçmeyin "Katalogra Göster" diyin tarzı mesajları okudum uyguladım ama ne yaparsam yapayım ana sayfada görünüyor ürünler. Ben belirlediğim ürünleri sadece göstermek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Teşekkürler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasan_ Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Anasayfa da öne çıkan ürünler modülünde kategori id var onu istediğiniz kategorinin id si ile değiştirdinizmi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadTrip Posted February 19, 2017 Author Share Posted February 19, 2017 Bende yeni eklediğim ürünler direk üstte çıkıyor hiç bir türlü istediğimi belirtemiyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonely2134 Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Bende yeni eklediğim ürünler direk üstte çıkıyor hiç bir türlü istediğimi belirtemiyorum 1) Önce bir kategori oluştur örneğin ÖNERİLEN ÜRÜNLER ID 'sini not al. 2)Modüllere gir Ana Sayfada Öne Çıkan Ürünler diye arat. 3) Yukarıda not aldığın ID numarasını ekleyeceğin yeri görürsün oraya ekle ve kaç ürün ana sayfada gösterilsin onu da sayısını seç kaydet. 4) Admin panel Modüller - Pozisyonlar gir Yeni ürünleri Anasayfa Öne Çıkan Ürünlerin altına çek istediğin olur. NOT: Temana göre pozisyonlar değişebilir. Artık istediğin ürünü ÖNERİLEN KATEGORİ kısmına eklediğinde bütün ürünler anasayfada öne çıkan ürün kısmında onu gösterecek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murderr Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Bunu bende arıyorum biri yardım edebilir mi söylenen gibi denedim ama olmuyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Admin paneli modullere girin orada homefeatured veya ana sayfadaki ürünler modülünü düzenleyin zaten orada hangi kategori görünsün soruyor onu oradan yapabilirsiniz Görüntülenecek ürünlerin seçileceği kategori buraya 2 yazılıyor onu istediğin kategorinin id sini yaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts