grubybarti Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Właśnie stawiam pierwszy sklep na SSL u mnie wszystko grało przeniosłem na domenę gdzie juz jest https i niestety wyskakuje mi: Pętla przekierowań Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie. Problem ten może się pojawić w wyniku zablokowania lub odrzucenia ciasteczek. Czy ktoś może pomóc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PMaster Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Jakiego panelu zarządzania serwerem używasz? - chodzi o ten ma którym jest domena z zainstalowanym certyfikatem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grubybarti Posted February 23, 2017 Author Share Posted February 23, 2017 Niestety jedyne co mi klient dał do dostęp do bazy danych i ftp. Ale sprawa rozwiązana - jedynym wyjściem było włączenie SSL na całym sklepie - po włączeniu sklep działa ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts