requ Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Witam Proszę o pomoc. Przestała mi działać niedawno opcja wyświetlania listy produktów w formie grid/lista. Są ikony, ale po kliknięciu przenosi mnie na górę serwisu dodając # do adresu. Ikonki nie podświetlają się jak to miało miejsce wcześniej (ciemniejsza ikona byla jako aktywna). Funkcje bindGrid i display w global.js są, plików szablonu nie zmieniałem. Jakie są powiązania tego dodatku z innymi plikami (jakie są wymagane do tego)? Z poważaniem, Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Tylko global.js i product-list.tpl w standardzie obsługują to, czasami może to wynikać z jakiś błędów w cache więc spróbuj odświeżyć stronę wcześniej czyszcząc pamięć podręczna w sklepie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 w pierwszej kolejnsoci (poza powyzszym) sprawdz co pokazuje konsola skryptow przegladarki, jezeli tam nic nie znajdziesz to wlacz MODE_DEV i zoabcz czy ten czegos nie wyrzuci. moze jakis modul nadpisuje JS czy wrecz go blokuje, ma jakies bledy i nie wykonuje skryptow. to powinno pokazac powysze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts