Jump to content

İyzico modül Kurulum sorunu


Sevban
 Share

Recommended Posts

İyzico modülünü kurduktan sonra düzenleye basınca ekteki hatayı alıyorum.Iyzicoya sorduğumda hosting firmasından kaynaklandığını söylediler hosting firması da modül de sıkıntı olabileceğini kendilerinde bir sıkıntı olmadığını söylede bu hatayı nasıl çözebilirim?

post-1306152-0-94055500-1482943082_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

En son bölümde farklı bir hata mesajı olacak. Onu paylaşırsanız belki o hatayı giderebiliriz. 

Ama işin açıkçası iyzico'nun halletmesi gerekiyor.

En son ödeme kısmına gelince bi hata mesajı gelmiyor.Bu arada iyzico modülün yapımcısı olan kahvedigital ile iletişime geçmem için onların mailini verdi mail atmama rağmen adamlardan cevap alamadım.

bu arada ön belleği temizlediğimde aşağıdaki uyarıyı aldım.

9gaEN9.png

Edited by Sevban (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

En son ödeme kısmına gelince bi hata mesajı gelmiyor.Bu arada iyzico modülün yapımcısı olan kahvedigital ile iletişime geçmem için onların mailini verdi mail atmama rağmen adamlardan cevap alamadım.

bu arada ön belleği temizlediğimde aşağıdaki uyarıyı aldım.

9gaEN9.png

 

 

iyzico'nun hangi sürümünü kullanıyorsun bir de presta sürümü yazar mısın?

 

iyzico v.1.0.5 mi?

 

presta 1.6.1.6 mı emin olamadım resimde öyle görünüyor.

Edited by lonely2134 (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

iyzico'nun hangi sürümünü kullanıyorsun bir de presta sürümü yazar mısın?

 

iyzico v.1.0.5 mi?

 

presta 1.6.1.6 mı emin olamadım resimde öyle görünüyor.

iyziconun v.1.05 ve v.1.07 ikisini de denedim aynı hatayı aldım.Evet prestashop 1.6.1.6 sürümü var sitede.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En son bölümde farklı bir hata mesajı olacak. Onu paylaşırsanız belki o hatayı giderebiliriz. 

Ama işin açıkçası iyzico'nun halletmesi gerekiyor.

WgXnd4.png

chrome dan girince hata vermiyordu fakat bugün internet explorerdan girdim bu hatayı aldım.

Share this post


Link to post
Share on other sites

WgXnd4.png

chrome dan girince hata vermiyordu fakat bugün internet explorerdan girdim bu hatayı aldım.

 

 

Eğer teman Responsive ise iyzico modülünde ayarlardan FORM CLASS--->> RESPONSİVE seçili olmalı eğer Responsive değilsi FORM CLASS---->>POPUP seçilmeli

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More