hkikis Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Προσπαθώ εδώ και 1 εβδομάδα να διορθώσω ότι μου ζητάει το Skroutz αλλά τώρα το παρακάνε.. Μου έστειλε ότι θέλει κάθε προϊόν να έχει 1 γεύση και 1 μέγεθος και να το αναφέρει στο name. Μα σε εμένα 1 προιον μπορεί να έχει και 10 γεύσεις!! Δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο γιατί θα μου γεμίσουν 2 σελίδες product list για ένα προϊόν χαχα Τι να κάνω ρε παιδιά? www.musclebody.gr το μαγαζι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkikis Posted January 3, 2017 Author Share Posted January 3, 2017 Υπάρχει κανενα module που να κάνει export το xml το 1 προιον με 10 combinations να το βγάζει 10 προιόντα που το ονομα του να ειναι το (name,flavour) για παραδειγμα. Αυτό ζητάει το skroutz αλλά αυτό δεν το κάνει ενα module που κατέβασα.... Το module που κατεβασα κάνει απλά export με name τo name και τοσα combination τα ξεχνάει.. Αφού ειναι σκρουτζ module πρεπει να κανει αυτο που θελει το skroutz... και το skroutz θελει 1 προιον με 10 combination το θελει με 10 διαφορετικες καταχωρήσεις. Μου κανανε refund αλλά το θέμα ειναι αν υπάρχει κάνα module που να κάνει όντως οτι χρειάζεται το skroutz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theotass Posted May 26, 2017 Share Posted May 26, 2017 Έβγαλε κανείς άκρη με αυτή τη βλακεία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Είναι γνωστό θέμα με το skroutz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoskou Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Τελικα αξιζει το κοπο να μπει το eshop στο skroutz?προφανως και θα προσελκυσει παραπανω κοσμο αλλα η ολη διαδικασια αξιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefa Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Μάλλον χρειάζεσαι κάτι τέτοιο http://www.netcraft.gr/product/xml-feeds-moda-skroutzgr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 Εξαρτάται το αντικείμενο που έχει το κατάστημα..και εάν θέλει ο ιδιοκτήτης να μπει σε καθημερινό ανταγωνισμό ακόμα και για 30λεπτα να βγει ποιο πάνω...θέλει καθημερινή παρακολουθησει και ένας άνθρωπος να ασχολείτε με αυτό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts