Jump to content
Sign in to follow this  
davarious

Verzendoptie(s) wordt niet getoont

Recommended Posts

Ik heb alle default carriers verwijderd.
Ook alle zones en countries heb ik verwijderd aangezien ik alleen aan nederland gaat leveren.

Nu heb ik het volgende gedaan:

- Zone aangemaakt: Nederland
- Country aangemaakt: Nederland > gekoppeld aan de enigste zone: Nederland
- Carrier 'TNT Postpakket' aangemaakt > gekoppeld aan de enigste zone: Nederland
- Price range: 0 - 100000 euro
- Weight range: 0 - 10000kg

Dus feitelijk heeft die geen andere keuze dan de carrier 'TNT Postpakket' te tonen.
Maar als ik in de shop iets wil bestellen dan geeft die aan dat er geen vervoerder gekozen kan worden die op dit adres aflevert.

Ik gebruik versie 1.3.1.1

Share this post


Link to post
Share on other sites

En aan welke range heb je een prijs gekoppeld?


Let op: Waarom verwijderd iedereen toch elke keer weer landen, Zones etc.? Schakel ze uit als je ze niet nodig hebt!
Verwijderen is HET STOMSTE WAT JE KAN DOEN!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

De range heb ik gekoppeld aan totaal prijs.
De totaalprijs range is van 0 tot 10.000

Waarom alle zones en landen verwijderd? Om dat ik ze toch niet nodig heb.
Ik heb ze direct vanuit de database verwijderd; Dit aangezien dat een heel stuk sneller gaat dan 1 voor 1 verwijderen of uitschakelen.
Je moet ze wel 1 voor 1 doen aangezien je geen selectie kan maken bij de landen, wat best vreemd is waarom die optie er niet op zit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mijn eerste vraag ben je een php coder?

Heb je de country + zone + carrier toegevoegd in de back office of direct via de database?

gr.
DutchCoding

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben geen gevorderde php coder, maar weet wel hier en daar de weg erin te vinden.

De zone, country en carrier heb ik toegevoegd middels de backoffice.

PS: Hij werkt inmiddels... Op de één of andere manier pakte hij niet goed de Zone instelling in de Carrier configuratie.
Deze even hard in de database ingevoerd en nu doet die het wel.

Wellicht een kleine bug als je bepaalde handelingen heb uitgevoerd?

- alle zones verwijderd
- alle landen verwijderd
- alle staten verwijderd
- alle talen uitgeschakeld, nederlands geimporteerd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More