Jump to content
rwinnovation

backoffice / orders / blank orderd screen

Recommended Posts

When someone buys something from the store (in test production) everything goes well till after you hit send after payment. you get an email confirmation and authorized payment, 

 

now skip to backoffice. if I go to orders --> click on the order I just made I get a blank screen (ordernumber at the top of the page but nothing else) 

 

Error code on chrome says 

 

Uncaught ReferenceError: admin_order_tab_link is not defined
util.js:210 Google Maps API warning: NoApiKeys https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/error-messages#no-api-keysRA.j @ util.js:210
util.js:210 Google Maps API warning: SensorNotRequired https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/error-messages#sensor-not-requiredRA.j @ util.js:210
js?v=3.exp&sensor=false:34 Google Maps API error: MissingKeyMapError https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/error-messages#missing-key-map-error
 
I have debug mode on but nothing comes up to tell me whats up. 
I fixed the customer-> cart and this missing carts with no addresses... 
 
Prestashop is wanting to charge me like $600 for a yearly fee to fix it. I do not ave 600 dollars. I am doing this for free to help the shop owner (IE no money for me when shop is up) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi ... I have the same problem . admin_order_tab_link is not defined and I can't see some order. How did you solve the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More