smolapbz Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Witam, na stronie mam taki moduł w który wyświetlają się nowe towary które dodam, czy jest możliwość żeby zmienić kolejność lub towar jaki chce aby tam się wyświetlał ? Znalazłem ten moduł ale tam można tylko zmienić ilość jaka ma się wyświetlać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Nowe to nowe, więc nie za bardzo da się zmienić pytanie co innego byś tam chciał wyświetlić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smolapbz Posted October 18, 2016 Author Share Posted October 18, 2016 konkretnie torebki bo obudowy to tylko dodatek do mojego sklepu a zostały dodane jako ostatnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 (edited) mam autorski modul pozwalajacy na zmiany daty dodania produktow (czyli przesuwania starych do nowosci, czy wyrzucania nowosci do staroci. wiecej info na PW Edited October 18, 2016 by design4VIP (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelkrol88 Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Chciałbym zrobić jedną modyfikację w module - Blok nowych produktów. Chodzi mi mianowicie o rzecz następującą. Domyślnie jeśli jest np. ustawione w opcjach 30 dni jako parametr Ilość dni przez które produkt jest oznaczony jako "nowy". Produkt do 30 dni wyświetla się na stronie głównej z "wstążką / paskiem" NOWE (szablon domyślny). Po 30 dniach produkt znika ze strony głównej. Chciałbym żeby zadziałało to minimalnie inaczej tzn. po 30 dniach produkt jest nadal widoczny na stronie głównej jednak nie ma oznaczenia NOWE jako "wstążka / pasek" w lewym górnym rogu produktu. Wydaj mi się że nie jest to trudna sprawa ponieważ powinien za to odpowiadać jeden warunek jednak nie potrafię odnaleźć pliku i fragmentu kodu modułu który za to odpowiada. Proszę zatem o pomoc z powyższej sprawie. Z góry dziękuję za podpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Chciałbym zrobić jedną modyfikację w module - Blok nowych produktów. Wtedy to już nie będzie Blok nowych produktów.. Od wyświetlania na głównej produktów "chcianych według własnego widzimisię" jest "homefeatured". Wyświetla nowe ze wstążką i stare bez wstążki, wystarczy je tylko wrzucić do kategorii głównej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelkrol88 Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Zgadza się. Nie będzie to już w 100% blok nowych produktów tylko wszystkich produktów z oznaczeniem nowo dodanych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 modułów pozwalających budować listy promowanych jest kilka, od darmowych po płatne. wspomiany darmowy "homefeatured" (dostępny w sklepie standardowo) czy np. promowane produkty z kategorii O ile chodzi o te darmowe, to wyświetlają one produkty ze wskazanych kategorii. Możesz to wykorzystać np: - utwórz kategorię, która będzie wyłączona (nie będzie widoczna) - powiąż z nią produkty - w module zadecyduj, że moduł ma pokazywać produkty z tej kategorii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts