zoomxout Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Buna tuturor!Am si eu o intrebare care ma macina de ceva timp..am rasfoit forumul asta in sus si in jos fara rezultate..doresc o modificare in modulul Adauga in cos dar nu am cunostinte phpIata care este ideea: lumea adauga in cos produse pune datele de contact si finalizeaza comanda.Comanda va ajunge la mine in mail iar eu voi contacta un curierat rapid care le va duce comandaCum pot scoate modulele Payment si Shiping din cosul de cumparaturi?Este posibil asa ceva fara a angaja un progamator care sa reconstuiasca structura magazinului?Multumesc:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 bunade ce nu incerci sa bagi la payment " plata la livrare" ca prin curierat presupun ca asa vrei sa plateasca, sau dai ceva pe gratis??? :) atunci ma abonez si eu :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Ciornei Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 da-mi un pm cu mai multe detalii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts