Jump to content
  • 0
lemonlimesupply

Can't get into back office...website goes to 502 bad gateway

Question

I am getting very frustrated. I know very little about coding so I don't know what is going on.

 

Basically everything has been working just fine but I was wanting to sync my prestashop orders with ship station. To do that I needed to update the .htaccess file which I did. Even after doing that it tried to update on ship station forever and never worked.

 

Now that I try to go in and make other changes I find that I can't get to anything. I can log into prestashop.com and click Manage My store but once I do that it doesn't bring up the office, but instead goes to 502 Bad Gateway. Same thing happens when I go to the website directly.

 

I just recently setup the ftp account today and I cannot connect to the server with my information that way either. I am using FileZilla for that. I was able to go into it earlier to edit the .htaccess information required by ship station for it to sync but since then I haven't been able to do anything.

 

I really need my website to be up and running again and figure out what the heck is happening. Like I said, I don't know much about all of this stuff so I am so confused. It shouldn't be this difficult to have basic things working like they are supposed to.

Edited by lemonlimesupply
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Same here !

 

Well not it says :

 

Link to database cannot be established: SQLSTATE[HY000] [2013] Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 113

Edited by dacct

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It's back for me but it seems I have lost some of the latest transactions and customer registrations !

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Mine is back up too. I was just getting ready to redirect my domain to my etsy shop. It seems to be up and running fully. I am guessing they were down (hopefully) and it wasn't something that I messed up in the settings. Hopefully it was just an unfortunate coincidence.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I cannot get into manage my store. Please help. 

Can't get into back office...website goes to 502 bad gateway.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More