diu1so Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Are cineva instalat pe prestashop un modul de plata pentru Credit Europe Bank? Am primit niste comisioane bune de la ei, dar se pare ca integrarea/crearea unui modul de plata sunt dificile datorita colaborarii cu echipa lor de support care ne-au trantit niste documentatii si descurca-te.Sunt dispus sa platesc pentru el.Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diu1so Posted June 2, 2010 Author Share Posted June 2, 2010 Am rezolvat.Modulul va fi disponibil pentru vanzare probabil. Asteptati un pic sau contact dreamstar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doigro Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Interesant Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiorgianaM Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Buna, m-ar interesa modulul de plata pentru Credit Europe Bank. PM te rog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kidu Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 tot nu s a gasit nimeni sa faca modulul asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted September 25, 2010 Share Posted September 25, 2010 this is turkey bank system (est.com.tr). i developed this module and successfully 2 years it works. If you who would like to buy or with questions can reach me ;-) module information http://www.prestasource.info/sanal-pos-modulu3d-secure-prestashop/sale e-mail[email protected]est.com.tr referanceCredit Europe Bank - Card avantajgaranti bankişbankanadolubankfinansbaktebhalkbankregardssafa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamstar Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 e facut de noi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kidu Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 De fapt nu il are nimeni, dreamstar are ptr plata simpla, cand a auzit de rate a disparut in ceata.Nu vrea nimeni banuti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamstar Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Nu este vorba deloc ca am disparut sau ca nu pot face acest modul dar pur si simplu nu am avut timp sa analizez intr-un scurt timp ce implica realizarea acestui modul. In cazul in care esti interesat si dispus cu adevarat ma poti contacta din nou pentru a discuta de costuri, etc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kidu Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Nu inteleg... te am cautat, ti am dat sa vb cu tehnicul de la mine, ti a dat documentatia. Si ai disparut. Acum vrei sa te caut eu din nou? Bine, te caut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter.marius Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Are pana la urma cineva implementata plata in rate cu Card Avantaj in Prestashop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kidu Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 da, este facut, il poti cumpara daca doresti, da mi mesaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 de unde si cat costa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kidu Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Imi dai email la cristian ad lenjerie dot ro sau add pe idul lenjerie si iti arat modulul instalat pe prestashop si pret.Functioneaza atat pentru plata integrala cat si pentru plata in rate (max 60) , functioneaza ok in paralel cu mobilpay si epayment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 acum cateva luni vroiai tu sa cumperi ... acum ai devenit vanzator ???...)))))... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kidu Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Da, intre timp ne am chinuit sa il facem noi daca nu a fost nimeni altcineva capabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kidu Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Dar nu trebuie sa ma platesti pe mine. Fa-l singur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 tocmai ... asta era si ideea ... este gata conform documentatiei lor ... doar ca trebuie testat ... despre asta nimeni nu zice nimic ... nu-l pot testa ... imi trebuie cont la ei , o firma si nu stiu cate contracte cu ei ... cu asta ar trebui inceputa discutia ... cu ce vor cei de la banca ... nu cu ce vrei tu ... modulul este inutil cat timp nu ai un contract cu credit-europe ... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kidu Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 O sa descoperi ca nu contractul este problema, iar documentatia care ti-o dau este varza cu carrne iar suportul este dat de turci absolut inocenti, cei de la CBE Romania nu au habar de nimic in ecuatie decat de semnat hartiile. Dupa cum vezi mai sus, am mai discutat si cu alte persoane care s au dat la fund cand au vazut cu ce au de a face, in cel mai bun caz imi dadeau doar varianta de plata cu card, fara rate.Deci nu iti da nimeni modulul, doar indicatii sa il faci. Pentru cei care descopera ca nu stiu sa il faca sau nu vor sa piarda x zile, eu il ofer gata de implementat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 am trecut prin toate etapele ... mai putin testul ... nu stiu daca functioneaza ... dar m-am blocat in relatia cu banca ... problema la banca este ... comisioane, contracte,"hartii" cum le numesti tu si multe altele ... deci ce oferi deocamdata este inutilizabil ... dar sa ne intoarcem la topic, nu ai pomenit de versiunea de presta pe care functioneaza ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kidu Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Cred ca este o confuzie, asta nu este mirc sau chat si in orice caz nu interogarea mea.Este inutilizabil? Eu zic sa te duci la culcare ca esti obosit. Daca tu esti vre un pustan care vinzi tigari electronice pe net, nu inseamna ca ceilalti nu au o firma si actele necesare sa aiba o relatie bancara. Nu ti se cere absolut nimic in plus sau in minus fata de a deschide un cont bancar pentru societatea ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kidu Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 mi se falfaie ce justifica sau ce crezi tu. Eu am un modul functional si testabil de plata in rate cu card avantaj. Il vrei? cauta-ma, nu il vrei, du te la joaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kidu Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 macar nu sunt tampit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kidu Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 cum iti ziceam, du te la joaca. ia ti lopatica si galetusa. fugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts